[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
其實S8就完, S7唔死既人物. 我預感S8會好似開死亡party咁一集死一個

直覺dany一定死
睇下係imp定邊個殺左佢
下集預告jon搵danny個陣著個件甲,好似口水肩

姪仔係咁上下啦
係咪正常Targaryen都唔怕火?
Jon會唔會因為似阿媽(黑髮)所以怕火呢?

試過先知

Jon snow第一季唔係係the wall
半夜救night watch 司令
同ww打果時比油燈燒傷隻手咩

試過先知

無咩印象

試過先知

我都有特登睇返,Jon 應該會同龍媽扑野有左之後返北方,做Ned Stark個角色

試過先知

無咩印象

我好記得
救完司令之後
司令仲送左佢把用valyrian steel
整既longclaw比Jon snow嘛

試過先知

無咩印象

我好記得
救完司令之後
司令仲送左佢把用valyrian steel
整既longclaw比Jon snow嘛

so jon snow is not real dragon

試過先知

我都有特登睇返,Jon 應該會同龍媽扑野有左之後返北方,做Ned Stark個角色

龍媽仲生到咩?
我覺得個女巫害到佢成世生唔到仔
劇好似冇正式講到
肯定又比little finger呃

肯撚定唔會

佢睇到既係東海望
姐係好大可能係係東面過黎

上網睇左啲theory

佢睇到既係東海望
姐係好大可能係係東面過黎

上網睇左啲theory

提提大家
主題曲模型個海係冰封咗
你哋唔好再用譯名啦 個個譯法唔同 有啲譯到好柒 睇到人1999
盡量用原名啦 用簡寫or串錯都起碼get到
你哋唔好再用譯名啦 個個譯法唔同 有啲譯到好柒 睇到人1999

agger 見到啲中譯名有陣柒味,好多時都唔知講緊邊個

好似上邊有人用冏恩 我要去查下冏個蝗語點讀 再用大陸人讀英文個方式讀一次先確定到你講邊個 我明明睇緊廣東話 又要跳去蝗語 你用"js", "鐘"我都容易啲明
肯定又比little finger呃

肯撚定唔會

又比佢呃既話
真係抵佢死

有人用緊囧咩
有無game of thrones official map?

特別想知道castle black, winter fell 同wall既位置
有無game of thrones official map?

特別想知道castle black, winter fell 同wall既位置

本書有 不過有啲粗疏
https://quartermaester.info/
呢個真係最好 不過有啲地方係9估的

本書有 不過有啲粗疏
https://quartermaester.info/
呢個真係最好 不過有啲地方係9估的

thx
原來肥仔sam老豆咁把炮

有野你就講,擺低幾粒 係咪以為自己好串好有point ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞