[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
有個濕鳩假設

點解jon佢地一講到死完復活就收口唔提
其實係因為佢係不死身(好垃圾
龍母亦唔係唔怕火,而直頭係不死身
同樣有不死身仲有幾個,紅姑只係睇到,法術救唔救到只係一試,佢都冇把握,返生只係因為呢幾個人係不死。

廢事吹到咁大人地會唔信

dany同tyrion已經有D恥笑佢

Jon同dany咁老尷
勁似會結婚

You better get to work, Jon Snow
無女女女又係好可惜,以為砌住個老母等個女死,可能怕女女女死佢
一個禮拜睇哂六季 發覺龍女越來越煩膠
開口埋口淨係話自己係queen乜乜柒柒

佢早就變成厭惡角色...
有無人最鐘意little finger
好撚型

點解都係猥瑣多過型

佢把聲同語氣無得頂

把聲真係幾好j
Everyone is your friend
Everyone is your enemy

其實佢都係危急關頭救過sansa同jon 成個角色亦正亦邪咁

所以佢同太監先可以留到而家都未死

Reek淨係會救有把握既人
如果唔係點會由得Sansa俾人姦

最想小手指做到king
龍女送埋啲龍俾jon打屍就好死左佢
屌你老母冇咗書做參考,啲劇情兒戲到
仆街又諗住最尾兩集救全家呀
今集到arya失踪

sansa行去城門果時
我仲以為係arya返左黎
點知係bran
今集到arya失踪

sansa行去城門果時
我仲以為係arya返左黎
點知係bran

arya已掉頭殺queen

sansa一見bran: who the hells are u?
夾硬吹到龍女勢力超勁
又夾硬整死哂佢地
對面又無限兵力同資源
想點
有冇火鳳d軍事出來幫下手
夾硬吹到龍女勢力超勁
又夾硬整死哂佢地
對面又無限兵力同資源
想點
有冇火鳳d軍師出來幫下手
有無人覺得jamie lannister無左之前既魅力
明明s3佢開始變返有d人性
佢背棄左做騎士既誓言 殺左mad king 因為佢唔想mad king" burn them all"
但佢家姐burn them all
佢又好似不當一回事咁

俾多幾集佢儲夠條bar反cersei都得啩,今集阿婆又補多幾句想屌醒佢,不過而家佢知道殺joffery真係唔關細佬事,內心更交戰
有無人覺得jamie lannister無左之前既魅力
明明s3佢開始變返有d人性
佢背棄左做騎士既誓言 殺左mad king 因為佢唔想mad king" burn them all"
但佢家姐burn them all
佢又好似不當一回事咁

Jamie 係比Brienne 提醒番佢既honor 姐 但愛情方面一直都係咁固執
由s1 推bran 落塔就知
我想問你地係邊度睇?直接係HBO?
終於星期一喇

如樓上所言如果最尾龍媽唔使Jon bend個knee
都會俾dragonglass佢就咪撚講咁多野
留返時間寫下打casterly rock同high garden好過

冇啦啦叫Sansa出gate估緊bran定arya返屋企
一見面果下即刻喊出黎
但其實佢地S1之後冇再見
bran果樣完全唔同哂

同埋真係R爆頭咁多野唔講要講家姐俾人女女女
點解唔講返Jon身世出黎

另外Cercei都真係估佢唔到
見到iron bank收數果下心諗你仲唔仆街
上個season完真係冇諗過可以收返個house
仲要打贏high garden屈返哂d錢還俾iron bank
bran同 jon講身世, jon肯定又know nothing
bran同 jon講身世, jon肯定又know nothing

叫我?
終於星期一喇

如樓上所言如果最尾龍媽唔使Jon bend個knee
都會俾dragonglass佢就咪撚講咁多野
留返時間寫下打casterly rock同high garden好過

冇啦啦叫Sansa出gate估緊bran定arya返屋企
一見面果下即刻喊出黎
但其實佢地S1之後冇再見
bran果樣完全唔同哂

同埋真係R爆頭咁多野唔講要講家姐俾人女女女
點解唔講返Jon身世出黎

另外Cercei都真係估佢唔到
見到iron bank收數果下心諗你仲唔仆街
上個season完真係冇諗過可以收返個house
仲要打贏high garden屈返哂d錢還俾iron bank

唔講家姐俾人女女女, 點知bran係咪堅
我想問你地係邊度睇?直接係HBO?

求解答,謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞