[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
jon點說服dany
佢成日用walker做論點開始有d悶

咁的確不死人大軍係幾屈

Danny點會聽佢
jon點說服dany
佢成日用walker做論點開始有d悶

咁的確不死人大軍係幾屈

jon:因為你未見過ww

say my name
龍母一下少左咁多兵
局住點都要同jon snow結盟啦
覺得aray 去到winterfell都唔會見到佢啲兄弟姐妹
一定有啲野發生

次次Arya搵人都有人會死
次次講GOT靚女都冇人記得佢 Roslin bb
[img][url]http://i.imgur.com/14eAEtc.jpg[img][/url]

係咪walder frey個女?

yes
Robb原本應該娶既老婆

咁rob娶果件都正呀
係衰在累全家

再揀一次

左邊正撚到

左面果個有份拍鐵拳俠

因為係出面拍劇所以賜佢一死

中間先正

所以話髮型好撚重要

🤘🏻🤘🏻🤘🏻
星期幾一集
星期幾一集

monday 9am live
bran依家係castle black?
定去緊winterfell?
bran依家係castle black?
定去緊winterfell?

應該去緊啦
比D時間佢慢慢爬過去
咁而家dorne係咪又冚house剷咗(如果兩個女人畀cersei收埋皮)
殺殺吓咩大house都死晒

最後應該都係ww,jon,dany,cersei大戰?

我估係ww vs jon
dany vs cersei

ww+jon vs dany
龍母咁又冇左D船同兵
咁而家dorne係咪又冚house剷咗(如果兩個女人畀cersei收埋皮)

s8 jon vs dany
Dorne個母女同yara會點死
臭佬!
Dorne個邊下集應該成班俾人女女女
龍母咁又冇左D船同兵

驚緊下星期一連班太監兵都冇埋,有眼見今集咁大個死亡flag立左
gendry去左邊
龍母咁又冇左D船同兵

驚緊下星期一連班太監兵都冇埋,有眼見今集咁大個死亡flag立左

灰蟲子如果死,實會激到龍母要燒人
我覺得應該s7 應該唔會搞war of seven kingdoms住

第一 s7個官方海報係night king
第二 got 個最大主題應該係爭王位 應該留番s8大結局先搞
次次講GOT靚女都冇人記得佢 Roslin bb

係咪walder frey個女?

musketeer入面都好靚女做皇后
留明

依幕無留意到添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞