[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
話時話最細未死果個sands都幾靚女

今集個髮型好正
波型應該係全劇最靚

今集個髮型好正
波型應該係全劇最靚

同mama 一齊比人捉去輪,兩個都咁淫,爽撚死啦

今集個髮型好正
波型應該係全劇最靚

個妝好正
係咪正常Targaryen都唔怕火?
Jon會唔會因為似阿媽(黑髮)所以怕火呢?

唔係全部Targaryen都唔怕火
得一d係,例如龍母
怕火代表:龍母阿哥
Fire can't kill a dragon

但Viserys唔算係燒死bor,佢係比金辣死!
仲乜殺左鞭妹同槍妹
好想比佢地鞭同拮呀

今集個髮型好正
波型應該係全劇最靚

講真,未上岸都搞左啦

今集個髮型好正
波型應該係全劇最靚

個妝好正

Big Mountain又有女食
係咪正常Targaryen都唔怕火?
Jon會唔會因為似阿媽(黑髮)所以怕火呢?

唔係全部Targaryen都唔怕火
得一d係,例如龍母
怕火代表:龍母阿哥
Fire can't kill a dragon

但Viserys唔算係燒死bor,佢係比金辣死!

辣死 姐唔受得熱力
冇理由佢會怕熱 但唔怕火掛
唔通龍母俾火燒個時會大叫好熱呀屌~

今集個髮型好正
波型應該係全劇最靚

個妝好正

條撚屌變左活死人仲有性慾架咩

今集個髮型好正
波型應該係全劇最靚

個妝好正

條撚屌變左活死人仲有性慾架咩

Shame Shame Shame
Arya 今季好似劣化左
之前都好可愛
Theon 冇鬼用
Theon 冇鬼用

Game of Theons
我相信佢會笑到最後~亦係死剩種之一
建議下次開係咁易都貼番張圖識別下

用fans圖會俾人屌
建議下次開係咁易都貼番張圖識別下

依張咁劣既

今集個髮型好正
波型應該係全劇最靚

個爆炸頭女人其實身材幾好
最差真係龍老母
我未覺得sands入面
未死果個最靚...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞