[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

睇到呢到笑左出黎

替JonSnow尷尬

Dany煩到 理智上明點解Dany會咁,但情感上真心覺得佢好八婆

佢今集真係好臭閪feel
個朵又長過人

你地都傻既,第日正名個朵實長過個臭閪
Aegon of House Targaryen, born at Red Mountain of Dorne, son of the Prince Rhaegar Targaryen, rightful heir to the iron throne, rightful King of the Andals and the First Men, protector of the seven kingdoms, Prince that was promised, son of fire, warrior of Light, the leader of Wildlings, the warrior of the battle of the Dead.

ex commander使唔使加埋
女神olenna臨死都要潤鳩Cereci

風韻猶存
今集皇后露波係真身定替身?

個body真係好fit

係咪都係之前個個替身?有無人知咩名?

其實今季個樣望落好老

講緊body
nymeria果度我喊撚左
點解唔同arya返去 做咩唔理佢

大家唔可以怪reek既,佢以前既經歷對佢好大陰影
reek個家姐唔知點呢會

死左啦大佬 有冇睇架

喂,上星期你唔係好串架咩
唔係話Yara死左咩?
有冇睇架你?

死左啦大佬 有冇睇架

唔係話Yara死左咩?
有冇睇架你?

BIN C
女神olenna臨死都要潤鳩Cereci

風韻猶存

i was good
i was very very good

死左啦大佬 有冇睇架

唔係話Yara死左咩?
有冇睇架你?

BIN C

鬼撚叫佢上星期咁撚串?
而家可能改撚左名 / 潛左水

死左啦大佬 有冇睇架

唔係話Yara死左咩?
有冇睇架你?

yara會唔會比阿叔當玩具

本身諗住dorne兩母女會俾mountain當玩具

睇到呢到笑左出黎

替JonSnow尷尬

Dany煩到 理智上明點解Dany會咁,但情感上真心覺得佢好八婆

佢今集真係好臭閪feel
個朵又長過人

你地都傻既,第日正名個朵實長過個臭閪
Aegon of House Targaryen, born at Red Mountain of Dorne, son of the Prince Rhaegar Targaryen, rightful heir to the iron throne, rightful King of the Andals and the First Men, protector of the seven kingdoms, Prince that was promised, son of fire, warrior of Light, the leader of Wildlings, the warrior of the battle of the Dead.

ex commander使唔使加埋

咁咪要講埋佢死過翻生the undead
阿婆個段睇唔明
係咪Lannister 攻highgarden 阿婆投降飲毒藥?
係既話點解阿婆仲會放Jamie 入黎?
仲有red woman 點走到?求龍母放佢入去 同叫龍母召喚js 龍母因爲佢搞左咁多野肯咁容易就放佢走咩

死左啦大佬 有冇睇架

唔係話Yara死左咩?
有冇睇架你?

yara會唔會比阿叔當玩具

本身諗住dorne兩母女會俾mountain當玩具

個女

Mama

個mama就抵死既
但個女

個女咁樣死法算好啦
龍母又真係好唔討好
西女人又扮哂正義
成日講到自己幾勁幾勁
無3條龍佢一早死左啦

Cersei都西
不過佢係真小人
睇佢今集又報仇
覺得佢好正

今集完美演繹 以其人之身還其人之道

個body真係好fit

其實今季個樣望落好老

講緊body

應該係替身
好似有簽no nudity clause
然後佢全身紋身

呢個替身好fit

者係佢為左可以紋身所以要用替身?

個body真係好fit

其實今季個樣望落好老

講緊body

應該係替身
好似有簽no nudity clause
然後佢全身紋身

呢個替身好fit

者係佢為左可以紋身所以要用替身?

紋身可以cover
應該係lena唔想露
阿婆個段睇唔明
係咪Lannister 攻highgarden 阿婆投降飲毒藥?
仲有red woman 點走到?求龍母放佢入去 同叫龍母召喚js 龍母因爲佢搞左咁多野肯咁容易就放佢走咩

high garden比人秒左
佢skip左段戰爭

我仲以為olenna係dragonstone
原來咁快已經返左去highgarden
阿婆個段睇唔明

high garden比人秒左
佢skip左段戰爭

終於明白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞