[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
lm
reek真係無撚用架

人地真係冇, 可以點啫

留得青山在 Reek衝去救佢家姐咪又係死
佢做咗正確選擇

同我老豆講法一樣 話女死女還在(佢無睇開唔知人物關係)

同埋Dorne Queen個女人點Theon倒酒俾佢果段
似表示出Theon唔係追求外表野
同時都唔需要家姐開口保護

Theon只係想有個好d既機會救yara ja!!!!

not theon! I am reek!
我未覺得sands入面
未死果個最靚...

再揀一次

左邊正撚到
reek真係無撚用架

人地真係冇, 可以點啫

留得青山在 Reek衝去救佢家姐咪又係死
佢做咗正確選擇

同我老豆講法一樣 話女死女還在(佢無睇開唔知人物關係)

同埋Dorne Queen個女人點Theon倒酒俾佢果段
似表示出Theon唔係追求外表野
同時都唔需要家姐開口保護

Theon只係想有個好d既機會救yara ja!!!!

雖然佢都ON99
但佢既慘痛勁歷係全套劇入面應該數一數二
佢宜家咁款點會仲CARE D咩面子尊嚴
佢留住條命仔應該係為左復仇
Nymeria 同Arya 重遇令我諗起一條真實記錄片
https://www.facebook.com/yitiaotv/videos/680736445445446/

有個野生動物畫家有日係草原救左隻狼BB, 養左10個月, 期間一直有拍片, 紀錄哂隻狼成長點滴, 佢地好好感情.
之後隻狼重返野生狼群, 自此個畫家一直搵唔返隻狼.
4年之後, 佢係草原重遇隻狼, 隻狼離遠見到養育佢既畫家, 認得佢, 但唔敢行近, 之後就好似Nymeria 咁走左.

有人分析話, 當年隻狼比人類養大, 身上有人類氣味, 花左好耐時間 d 野生狼群先接受佢.
依家雖然遇返個畫家, 但唔敢接近佢, 驚沾到人類既氣味日後難以合群
Reek 正宗無撚用

無錯
依家金頭髮就更正

可惜到佢死都應該未留返長

頂你咁講先發現同一人
唔怪得一直覺得熟口熟面

我就覺得Lena麻麻,搵查理斯花朗做好啲,起碼金髪look靚過Lena,樣又高貴啲

我覺得Lena好正wor
Charlize Theron靚係靚,不過有d老...
Lena望落後生過佢,同jamie襯d

唔覺查理斯老,況且佢仲細Lena兩年(43 vs 41)

我覺得Lena唔係演得唔好,不過有啲木,冇我心目中Cersei果種「狠毒」,查理斯花朗會有依種氣質

我覺得佢做得好好
個狠唔係做出黎
係等你唔為意先捅死你果隻

我覺得佢做得好係walk of shame 之後對比出嚟
前幾季只不過係演活左一個又蠢又陰毒又要懶醒嘅西女人,但walk of shame 後收埋左個得戚樣,表情內斂咗,但你會feel 到佢內心癲撚左透出嚟嗰種心寒

姐係睇到佢自從個仔死左已經麻木哂
真正痴q左線
其實我好撐佢炸大麻雀同向shame個阿嬸報仇
Myrcella比人送出去果陣仲有d同情佢

我覺得佢未夠痴線,經歷過walk of shame應該再痴線D,再仆街D

放炸彈呢D太小兒科啦

好收儉
而家等睇龍女破左城之後佢痴左總掣果場戲
狂鬧龍女之後Jaime收佢皮
原來捉"mama"做禮物
https://www.facebook.com/yitiaotv/videos/680736445445446/

有個野生動物畫家有日係草原救左隻狼BB, 養左10個月, 期間一直有拍片, 紀錄哂隻狼成長點滴, 佢地好好感情.
4年之後, 佢係草原重遇隻狼, 隻狼離遠見到養育佢既畫家, 認得佢, 但唔敢行近, 之後就好似Nymeria 咁走左.

有人分析話, 當年隻狼比人類養大, 身上有人類氣味, 花左好耐時間 d 野生狼群先接受佢.
依家雖然遇返個畫家, 但唔敢接近佢, 驚沾到人類既氣味日後難以合群

咁果隻係咪真係Nymeria黎?

有咩用?
迫佢交兵權同Lannister同盟
姐係變2打2???

應該係
有個close up同以前一樣樣

實屌
Lena 真係好正

長髮好正
戰狼300果時已經覺得好靚

無錯
依家金頭髮就更正

頂你咁講先發現同一人
唔怪得一直覺得熟口熟面

我就覺得Lena麻麻,搵查理斯花朗做好啲,起碼金髪look靚過Lena,樣又高貴啲

我覺得Lena唔係演得唔好,不過有啲木,冇我心目中Cersei果種「狠毒」,查理斯花朗會有依種氣質

Agger
好想有多啲white walker條線睇

有咩用?
姐係變2打2???

應該係捉佢番去比Cersei SM表達誠意

有咩用?
姐係變2打2???

應該係捉佢番去比Cersei SM表達誠意

但冇咩實際作為

應該係

想睇狼多過睇龍
下集會唔會最尾影住jon davos同龍女坐係個皇座對望,
然後眼前一黑就完左
唔好吊我癮

應該係

想睇狼多過睇龍

好似啲狼係真人扮再cg

Bran究竟返到winterfell 未,行左成個月好似行路上廣州

Bran究竟返到winterfell 未,行左成個月好似行路上廣州

佢都行唔到原諒佢啦

無錯
依家金頭髮就更正

頂你咁講先發現同一人
唔怪得一直覺得熟口熟面

Agger

但係以前個種傲慢招積輕佻lena做得好好,charlize 未必做到

應該係

想睇狼多過睇龍

好似啲狼係真人扮再cg

https://www.buzzfeed.com/elainawahl/sophie-turner-is-a-beautiful-human-being?utm_term=.tuvn2k3qB#.livMzNpOa
最近翻煲返got
睇到呢幕

好似發現新大陸咁,但原來追返post先知有人講左
不過唔理,照分享

無錯
依家金頭髮就更正

頂你咁講先發現同一人
唔怪得一直覺得熟口熟面

Agger

但係以前個種傲慢招積輕佻lena做得好好,charlize 未必做到

power is power
最近翻煲返got
睇到呢幕

好似發現新大陸咁,但原來追返post先知有人講左
不過唔理,照分享

唔知Arya做唔做到king of the north 呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞