[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
Bran 提Sansa 結婚, 嚇到佢急急腳走

佢都真係好痴線
同自己家姐重逢
佢話
你結婚/比人女女女果晚好靚

都痴線

我都覺,睇到o咗

依段又係意義不明
bran想串sansa比人姦過???
睇到一舊雲

證明自己

痴線無啦啦講sansa比人老強成個變態毒撚咁

睇到呢到笑左出黎

替JonSnow尷尬

Dany煩到 理智上明點解Dany會咁,但情感上真心覺得佢好八婆

龍母勁煩膠
個title長到仆街都算,集集喺度講I was born to rule the seven kingdoms and I will聽到煩,轉個頭啲allies比人收晒皮

一早聽Yara同Olenna講 衝入城好過啦
第4集預告Brienne斬邊個 little finger?

上集有人話呀婆係二五仔
睇番唔似喎,純粹敵軍偷襲Dany船隊
Dany啲同盟咁快玩完

我仲以為cersei會叫mountain係佢媽面前女女女佢個女

係囉屌,除曬褲點知無

有cersei 個波邊俾你j下算唔錯了
真係有d太快,覺得角色相遇擦出既火花唔夠,起伏同意想不到既位係有既,但推進得太快未有時間製造緊張氣氛就已經完左,
Ser Davos 係咪想講Jon 死過? 俾佢啤一下先無講?
Ser Davos 係咪想講Jon 死過? 俾佢啤一下先無講?

人地死過翻生都冇拎出嚟威威
龍母個串title係到懶係叻咁
我覺得今集好好睇喎,好睇過上兩集。快又話無detail位,慢又話拖,真係好難服侍。係就係快咗啲,但係今個season得7集,無時間場場仗都鋪兩三集掛。

我鐘意今集佢地傾偈啲位,Dany同Jon 拗bend唔bend the knee, Dany之後俾Jon掘dragon glass, Olenna 同 Jaime 最後對話。 Bran嗰度我覺得有啲可惜呀,個reunion應該係好感動,不過Bran好似陌生人咁 。仲要挖佢家姐最大陰影嘅野嚟講。不過我估係因為Bran通過Three Eyed Raven經歷咗太多,佢而家已經係Three Eyed Raven, 有另一個使命,而係唔係Stark, 見唔見返親人已經唔重要。

好唔捨得Lady Olenna呀 不過佢最後都攞返個彩,咁樣go out 都好過上個season 班Tyrell無喇喇被炸死。

係 Jon似係驚講完之後龍母更加以為佢9up
又WW又Night King又死人復活
龍母個朵勁長

應該係覺得自己比部下背叛 唔係光彩事
Daenerys 真係一啲都唔討好
每次見到佢都想大把大把咁打落去
到底係 Emilia 問題定係書入面都係咁?

應該係覺得自己比部下背叛 唔係光彩事

燒唔死 加生過翻生 邊個威d
今集皇后露波係真身定替身?

個body真係好fit

係咪都係之前個個替身?有無人知咩名?
今集皇后露波係真身定替身?

個body真係好fit

係咪都係之前個個替身?有無人知咩名?

其實今季個樣望落好老
yara咁就死左
乜都冇得睇

都冇死
人肉輪椅meera係咪冇戲份架啦
最有印象個幕就係比人威脅要女女女
curly
推好快 仲有係咪無哂budget
啲仗好小型 再三下打爆個house

睇到呢到笑左出黎

替JonSnow尷尬

Dany煩到 理智上明點解Dany會咁,但情感上真心覺得佢好八婆

佢今集真係好臭閪feel
個朵又長過人

你地都傻既,第日正名個朵實長過個臭閪
Aegon of House Targaryen, born at Red Mountain of Dorne, son of the Prince Rhaegar Targaryen, rightful heir to the iron throne, rightful King of the Andals and the First Men, protector of the seven kingdoms, Prince that was promised, son of fire, warrior of Light, the leader of Wildlings, the warrior of the battle of the Dead.
女神olenna臨死都要潤鳩Cereci
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞