[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
兩集 d盟友死q哂
Tyrion送哂自己友去死

最強二五仔

佢行兵打杖真係唔勁 佢預計唔到對手既行動
一直想摧毀自己Lannister既名號同核心
反而比對手捉到路
兩集 d盟友死q哂

最強二五仔

反而比對手捉到路

我覺得唔關事
錯不在佢
只係作者一心削弱龍母果邊
講到cersei 果邊料事如神
Varys又收哂皮
開哂外掛咁
打仗最勁係咪robb?
Lady Olenna係我最鐘意既角色
唔講廢話
做所有野都係為左家庭唔係為左害人
又型又串

同意
講野好精警 witty

其實佢都幾慘
個仔廢個孫係基佬另一個孫野心太大
一個人carry一個house

Margaery BB其實好似Olenna囉,有智慧,做所有野亦都係為左家庭唔係為左害人
其實都唔期望佢D戰略計謀會有幾精彩 但求順暢拍得有氣勢就收貨
bran變撚左仙人咁
“Tell Cersei. I want her to know it was me”

House Tyrell & Queen of Thorns Forever!!!

Grandma
兩集 d盟友死q哂

最強二五仔

反而比對手捉到路

打仗真係唔係佢個範
反而外交管治方面明顯好好多
有個濕鳩假設

點解jon佢地一講到死完復活就收口唔提
其實係因為佢係不死身(好垃圾
龍母亦唔係唔怕火,而直頭係不死身
同樣有不死身仲有幾個,紅姑只係睇到,法術救唔救到只係一試,佢都冇把握,返生只係因為呢幾個人係不死。
講開又講,sam真係天才,咁難醫都醫得好
亦期待reek反cup
有個濕鳩假設

同樣有不死身仲有幾個,紅姑只係睇到,法術救唔救到只係一試,佢都冇把握,返生只係因為呢幾個人係不死。

廢事吹到咁大人地會唔信
講開又講,sam真係天才,咁難醫都醫得好
亦期待reek反cup

What is dead may never die
一個禮拜睇哂六季 發覺龍女越來越煩膠
開口埋口淨係話自己係queen乜乜柒柒
有無人最鐘意little finger
好撚型

點解都係猥瑣多過型

佢把聲同語氣無得頂

把聲真係幾好j
Everyone is your friend
Everyone is your enemy

其實佢都係危急關頭救過sansa同jon 成個角色亦正亦邪咁
有個濕鳩假設

廢事吹到咁大人地會唔信

dany同tyrion已經有D恥笑佢
有個濕鳩假設

廢事吹到咁大人地會唔信

dany同tyrion已經有D恥笑佢

Jon同dany咁老尷
勁似會結婚
有無人最鐘意little finger
好撚型

點解都係猥瑣多過型

佢把聲同語氣無得頂

把聲真係幾好j
Everyone is your friend
Everyone is your enemy

其實佢都係危急關頭救過sansa同jon 成個角色亦正亦邪咁

所以佢同太監先可以留到而家都未死

Reek淨係會救有把握既人
如果唔係點會由得Sansa俾人姦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞