[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
有冇人用now hbo 睇( 唔係hbo go)?? 我覺得個畫質好差, 睇開netflix 果d 真係好靚, 大家都係$9x 蚊, 其實netflix 係畫質同片量都好好多. 不過walkjng dead 同 got 都係now, 被迫用同等價錢睇垃圾畫質

That's not you

我覺得係黎
野獸邊有性會突然唔食仲帶隊走
但應該係有自己族群唔可以跟Ayra走
我未覺得sands入面
未死果個最靚...

再揀一次

左邊正撚到

左面果個有份拍鐵拳俠
話時話最細未死果個sands都幾靚女

今集個髮型好正
波型應該係全劇最靚

同mama 一齊比人捉去輪,兩個都咁淫,爽撚死啦

最尾臭佬游水個陣插住係船頭唔係兩母女咩
話時話最細未死果個sands都幾靚女

今集個髮型好正
波型應該係全劇最靚

同mama 一齊比人捉去輪,兩個都咁淫,爽撚死啦

最尾臭佬游水個陣插住係船頭唔係兩母女咩

應該兩個細女黎
reek真係無撚用架

人地真係冇, 可以點啫

留得青山在 Reek衝去救佢家姐咪又係死
佢做咗正確選擇

同我老豆講法一樣 話女死女還在(佢無睇開唔知人物關係)

同埋Dorne Queen個女人點Theon倒酒俾佢果段
似表示出Theon唔係追求外表野
同時都唔需要家姐開口保護

Theon只係想有個好d既機會救yara ja!!!!

雖然佢都ON99
但佢既慘痛勁歷係全套劇入面應該數一數二
佢宜家咁款點會仲CARE D咩面子尊嚴
佢留住條命仔應該係為左復仇

復仇 算鳩數啦佢,無鳩用架個閹人

That's not you

我覺得係黎
野獸邊有性會突然唔食仲帶隊走
但應該係有自己族群唔可以跟Ayra走

應該係成班狼要佢帶住 (佢應該係大佬)
所以唔走得
就好似猿人爭霸戰入面既caesar咁
原來捉"mama"做禮物

有咩用?
迫佢交兵權同Lannister同盟
姐係變2打2???

輪下大米都好啊,兩條女都咁正
Theon如果唔係嚇到瀨屎咁走
而係丟低一句 I will be back
相信無人會屌柒佢
Theon如果唔係嚇到瀨屎咁走
而係丟低一句 I will be back
相信無人會屌柒佢

佢有冇州長咁型先得架
最近翻煲返got
睇到呢幕

好似發現新大陸咁,但原來追返post先知有人講左
不過唔理,照分享

唔知Arya做唔做到king of the north 呢

如果參加英國歷史
我寧願相信 john snow 合併龍狼兩家
連家族支旗都合併埋, 統一天下
最近翻煲返got
睇到呢幕

好似發現新大陸咁,但原來追返post先知有人講左
不過唔理,照分享

唔知Arya做唔做到king of the north 呢

如果參照英國歷史
我寧願相信 john snow 合併龍狼兩家
連家族支旗都合併埋, 統一天下
Jon今集好撚型 練鳩Little Finger
If u touch my sister. I will kill u by myself.
不過硬係覺得north會有D野發生

btw
Worm出發先泥敦倫 Women weakens ur leg
今次死緊
If u touch my sister. I will kill u by myself.

btw
Worm出發先泥敦倫 Women weakens ur leg
今次死緊

切撚左啦

btw
今次死緊

我都想問呢樣
大家點睇有j定冇j
我未覺得sands入面
未死果個最靚...

再揀一次

左邊正撚到

左面果個有份拍鐵拳俠

因為係出面拍劇所以賜佢一死
我未覺得sands入面
未死果個最靚...

再揀一次

左邊正撚到

左面果個有份拍鐵拳俠

中間先正

我未覺得sands入面
未死果個最靚...

再揀一次

左邊正撚到

左面果個有份拍鐵拳俠

中間先正

所以話髮型好撚重要
套戲都幾多人無丁
好想有多啲white walker條線睇

Bran究竟返到winterfell 未,行左成個月好似行路上廣州

佢都行唔到原諒佢啦

上一季最尾個集唔係話佢返到長城喇咩
而家應該係castle black喎
套戲都幾多人無丁

龍母個集團得一個人有

再揀一次

左邊正撚到

左面果個有份拍鐵拳俠

中間先正

所以話髮型好撚重要

有睇iron fist 就知左邊有幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞