[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
有冇線上link

個body真係好fit

係咪都係之前個個替身?有無人知咩名?

其實今季個樣望落好老

講緊body

應該係替身
好似有簽no nudity clause
然後佢全身紋身

呢個替身好fit

者係佢為左可以紋身所以要用替身?

紋身可以cover
應該係lena唔想露

walk of shame 已經係

搵返interview

佢話唔想仔女睇到
同埋場戲要拍3日咁耐都係原因

Knower of nothing

笑死
為左平衡返西后勢力,會唔會太刻意弱化龍母個邊既戰況呢?

戰爭位仲要兩集都係過場式快進……
成件事變得好撚兒戲……
有冇人覺得今季爛爛地
啲劇情完全冇緊湊feel
草草交待就算

推進得好快
明顯想快d完結既節奏

落雨收柴
好心拍返十集算啦

暫時今季集集都好流水帳
交代哂重要既事就算
冇左好多角色感受

睇完無乜感覺

完全無個種「高章」既感覺
好似玩過家家咁
Jaime睇黎領軍打仗都幾勁
用番自己輸比ROB STARK果招FAKE鳩哂TYRION果邊
有無人最鐘意little finger
好撚型
GOT兩個編劇一定無睇火鳳
Unsullied咁就俾人圍城
阿婆個段睇唔明
係咪Lannister 攻highgarden 阿婆投降飲毒藥?
係既話點解阿婆仲會放Jamie 入黎?
仲有red woman 點走到?求龍母放佢入去 同叫龍母召喚js 龍母因爲佢搞左咁多野肯咁容易就放佢走咩

high garden比人秒左
佢skip左段戰爭

Casterly Rock,High garden
今季兩場battle都完全唔震撼...
High garden 仲要skip埋
上一集船戰都有啲失望
回想起之前battle of blackwater好睇好多
之前吹到Varys情報有幾勁
人地成隊軍隊去左Highgarden都唔知.......
個死太監仲有咩用

替JonSnow尷尬

Dany煩到 理智上明點解Dany會咁,但情感上真心覺得佢好八婆

佢今集真係好臭閪feel
個朵又長過人

你地都傻既,第日正名個朵實長過個臭閪
Aegon of House Targaryen, born at Red Mountain of Dorne, son of the Prince Rhaegar Targaryen, rightful heir to the iron throne, rightful King of the Andals and the First Men, protector of the seven kingdoms, Prince that was promised, son of fire, warrior of Light, the leader of Wildlings, the warrior of the battle of the Dead.

ex commander使唔使加埋

咁咪要講埋佢死過翻生the undead

Leader of wildlings 轉做 king of free folk會唔會好d lol

Wildlings字典入面無King
Dany唔係有過vision咩
有無人最鐘意little finger
好撚型

點解都係猥瑣多過型
之前吹到Varys情報有幾勁
人地成隊軍隊去左Highgarden都唔知.......
個死太監仲有咩用

因為劇情需要
趕住收tyrell皮
咁大隊軍隊都唔知
搞到daenerys果啲弱智咁款
臨尾十分鐘既劇情其實拍到一集

好趕

好趕

最後兩季點解拍咁少集數既

係咪budget唔夠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞