[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
仲有冇人記得cersei係seven kingdoms最靚既女人?
cersei俾你屌你屌唔屌?

實屌
Lena 真係好正

長髮好正
戰狼300果時已經覺得好靚

無錯
依家金頭髮就更正

可惜到佢死都應該未留返長

第一季真係好正
但係依家短髮好柒
其實有冇人同我一樣覺得sands啲女全部都係得對波,但係個樣好柒
套戲好多人演技都好好
西后 侏儒 Sansa joffrey tywin littlefinger 酒鬼國王 太監 ramsay
係得男女主角啲演技

上次emmys龍母都有提名但係Ramsey同reek冇

Ramsay 啲戲真心好好
聽講個演員一開頭都有試鏡js
入左最後兩強
應該係輸左俾kit
Cersei選角
但最靚嘅Lyanna就
套戲好多人演技都好好
西后 侏儒 Sansa joffrey tywin littlefinger 酒鬼國王 太監 ramsay
係得男女主角啲演技

sansa?

我覺得唔差喎

我覺得愈黎愈好, 頭一兩季真係演得幾爛下
佢同jon進步得最多最明顯我覺得

好得意
千祈唔好好似bran咁,越大越樣衰呀
套戲好多人演技都好好
係得男女主角啲演技

入左最後兩強
應該係輸左俾kit

宜家想像唔到RAMSAY個演員做JON SNOW

好得意
千祈唔好好似bran咁,越大越樣衰呀

netflix有lady mormont套新劇, 佢演技真係OK, 不過有D兒童向冇睇落去
套戲好多人演技都好好
係得男女主角啲演技

入左最後兩強
應該係輸左俾kit

宜家想像唔到RAMSAY個演員做JON SNOW

ramsay太深入民心
sands班女啲武器竟然冇落毒?
一路睇見euron中咗咁多嘢仲以為佢會中毒死
sands班女啲武器竟然冇落毒?
一路睇見euron中咗咁多嘢仲以為佢會中毒死

諗住有得睇多次oberyn啲棍法
點知個女咁廢 fing左兩下就死左
睇左咁多劇集, BRAN應該係走樣走得最西利果個
第一季個樣真係靚仔到仆街

BTW, MODERN FAMILY 個LUKE細個都好得意
仲有冇人記得cersei係seven kingdoms最靚既女人?

實屌
Lena 真係好正

長髮好正

無錯
依家金頭髮就更正

頂你咁講先發現同一人
唔怪得一直覺得熟口熟面
reek真係無撚用架
reek真係無撚用架

人地真係冇, 可以點啫
reek真係無撚用架

人地真係冇, 可以點啫

留得青山在 Reek衝去救佢家姐咪又係死
佢做咗正確選擇
Cersei選角
但最靚嘅Lyanna就

個演員真係
頭幾季無咁覺,上兩季真係好突出,難怪emmys有提名

龍母就真係普通啲,可能性格無咁突出
reek真係無撚用架

人地真係冇, 可以點啫

sand snakes終於收皮好開心
Cersei選角
但最靚嘅Lyanna就

個演員真係

佢最好都係企喺度,乜都唔好做,唔好講對白,唔好有表情

實屌
Lena 真係好正

長髮好正

無錯
依家金頭髮就更正

頂你咁講先發現同一人
唔怪得一直覺得熟口熟面

我就覺得Lena麻麻,搵查理斯花朗做好啲,起碼金髪look靚過Lena,樣又高貴啲
Cersei選角
但最靚嘅Lyanna就

個演員真係

佢最好都係企喺度,乜都唔好做,唔好講對白,唔好有表情

佢角色最有故事,最有背景,應該好突出。但佢偏偏一個poker face 扮權威
1. 今季最佳柒頭獎可以頒比Sansa,話唔聽
2. 每次Stark南下都冇好野
3. 第2集已經寫走哂龍女D牌
套戲好多人演技都好好
係得男女主角啲演技

入左最後兩強
應該係輸左俾kit

佢個樣又無jon snow 咁岸直
你叫佢做忠嘅真係難d

屌,ramsay個死人樣真係一睇就知佢係變態
我相信佢現實都係變態
有冇人報警拉佢,佢間屋個地牢一定收埋左個人黎sm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞