[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
red woman係唔係叫預言左太監會死?

Yes所以佢面色一沉
點解個個都覺得sansa會受影響....

佢月顯受西后影響

而家想收lf做兵利用下

但唔知邊個死先

如果佢係蠢,一定唔會對jon咁好㗎,等睇佢撚化lf
劇情真係太趕
冇Budget整個眾籌大把人科水啦

縮做7集真係最ON9既決定
套劇又唔係唔收得
何必趕住收工 唉

我反而唔想佢再拖兩集交代點打喎⋯⋯
咁搞到過半季都未到戲玉

但咁快收兩個家族皮感覺太突兀

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張
其實光頭太監冇哂班little bird仲有咩作為?
劇情真係太趕

套劇又唔係唔收得
何必趕住收工 唉

咁搞到過半季都未到戲玉

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張

不求有 s6 John snow 1 夫當關個種震撼,但都唔好hea到咁
其實光頭太監冇哂班little bird仲有咩作為?

光頭太監呢季
劇情真係太趕

套劇又唔係唔收得
何必趕住收工 唉

咁搞到過半季都未到戲玉

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張

不求有 s6 John snow 1 夫當關個種震撼,但都唔好hea到咁

埋尾埋到咁不能接受
劇情真係太趕

套劇又唔係唔收得
何必趕住收工 唉

咁搞到過半季都未到戲玉

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張

埋尾埋到咁不能接受

當今集d所謂"攻城"係前幾季動作過場戲
快快手手交代盟友點收皮再集中拍主角vs cersei
應該都會有一集係每季第9集質素

佢月顯受西后影響

而家想收lf做兵利用下

但唔知邊個死先

佢都唔叫蠢
如果唔係bran返黎分分鐘聽左lf 講野
佢想學cersei 但又唔夠cersei醒同狠
人地cersei起碼係皇宮玩左十幾年先玩到咁勁
jon畀條龍嚇到仆街, 霸氣盡失

我驚龍女見到 white walker,嚇到硬太

佢月顯受西后影響

而家想收lf做兵利用下

但唔知邊個死先

佢都唔叫蠢
如果唔係bran返黎分分鐘聽左lf 講野
佢想學cersei 但又唔夠cersei醒同狠
人地cersei起碼係皇宮玩左十幾年先玩到咁勁

我愛cersei

咁搞到過半季都未到戲玉

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張

埋尾埋到咁不能接受

S1唔太記得 記得之前s2e9 s3e9 s4e9e10 s5e8 s6e10 都好正

Jon Snow冇左長牙都仲係Jon Snow
龍女冇左龍就只係防火女
今集睇到好激氣

咁搞到過半季都未到戲玉

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張

埋尾埋到咁不能接受

S1唔太記得 記得之前s2e9 s3e9 s4e9e10 s5e8 s6e10 都好正

S1E9係Little Finger捉Ned?
最廢一定係鬥獸場果次
同一季拎hardhome做e09仲好

龍女冇左龍就只係防火女
今集睇到好激氣

唔好咁講多,拍番場 john 床戰 龍火,比大家下火

上集海戰ok
係今集呀婆太快

上集海戰係幾好睇既
已經覺得收皮收得好快
點知今集快得仲誇張

埋尾埋到咁不能接受

S1E9係Little Finger捉Ned?
最廢一定係鬥獸場果次
同一季拎hardhome做e09仲好

S5e9 點解會有e9怕到咁爛

龍女冇左龍就只係防火女
今集睇到好激氣

唔好咁講多,拍番場 john 床戰 龍火,比大家下火

同搞Jon只會整污糟佢冰與火之血
呢D粗重野交比Tyrion啦
有冇第三集link?
冇中字都ok

岩岩先播完咋啵

未播完已經有 link 啦

今日11 12點已經有中字啦
red woman係唔係叫預言左太監會死?

Yes所以佢面色一沉

成集最好睇既一幕
好鐘意睇d角色鬥嘴
Cercei大炒
The Rains of Castamere個BGM好正 GRANDMA仲用埋句歌詞, 呢個角色好型
Cercei大炒

通常大炒完會比人反超
魔戒咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞