[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
其實依家有邊個國土係比較完整
martell:國王比[/b]兄弟[/b]老婆殺死,viper combat死,三姊妹死

tyrell:全家bbq, old woman毒死

baratheon:一早死清光

greyjoy:姊弟收皮,呀叔跟西后做兵

stark:死剩一個蠢sansa,唔做 stark既三眼仔,做殺手既ayra

tully:老母比人推落樓,得返個廢帝比 lf 舞

lannister:白痴國民痴線皇后,無錢

targaryen:連輸兩場,無晒盟軍,龍母黑化

結論好無個 house 好過

鹿家有個死剩種鐵匠私生子
睇黎遲下會 被 onion knight 搵番(估)
同埋 john 係雷加王子 私生子黎
無人知
有咩證據證明佢係?
ned 都死埋, 邊個做人證?
三眼烏鴉講野無人信

開頭sansa都係當佢痴線佬
邊個唔信?爆你幾時打過飛機 點樣打 條撚幾大 爆多幾個咪有人信

大把人會見唔到三眼烏鴉
無名兵卒見唔到三眼烏鴉
偏偏呢D人佔絕大部分
連 john snow 都唔夠膽講佢死而復生
你就知道魔法野根本無人相信
你搵唔到證據證明佢係雷加王子後裔
根本無法服眾

同樣道理, 鹿家私生子都一樣
你話佢係robert 唯一鹿家繼承人
你有咩證據說服到成班鹿家 bannerman?

我以為Jon 同龍女係兄妹.....原來係姑姐?
martell:國王比[/b]兄弟[/b]老婆殺死,viper combat死,三姊妹死

stark:死剩一個蠢sansa,唔做 stark既三眼仔,做殺手既ayra

無人知
有咩證據證明佢係?
三眼烏鴉講野無人信

邊個唔信?爆你幾時打過飛機 點樣打 條撚幾大 爆多幾個咪有人信

鐵匠私生子唔係死左喇咩

划緊船

係喎,幾時會出場

無人知
有咩證據證明佢係?
三眼烏鴉講野無人信

鐵匠私生子唔係死左喇咩

划緊船

划左成幾季都未見人
西后殺晒 robert 所有私生子, 佢係鹿家最後一人
睇個勢會搵佢帶領鹿家加入龍家聯盟(FF)
雖然咁做唔係咁好,有無巴打搵到流出?
唔想再等一個禮拜

摩通用AI執行股票交易,HBO被駭客入侵劇集流出
http://www.etnet.com.hk/www/tc/news/categorized_news_detail.php?category=latest&newsid=ETN270801250

etnet財經‧生活App榮獲The Spark Awards 2016 Best App金獎!
【立即下載】
iOS版: http://goo.gl/5qT9Op
Android版: http://goo.gl/nc3xAn

JOHN SNOW 仲要係嫡系男性
鐵王座第一繼承人(法理上,唔計掌頭大)

未必係第一繼承人喎
佢係bastard黎,唔係嫡子

無人知
有咩證據證明佢係?
三眼烏鴉講野無人信

老母俾人推落樓係house Arryn
Tully應該係edmure(凱特細佬),好似未死
佢老婆有bb,應該都未絕後

未必係第一繼承人喎

sor, 計錯左
john 來自 嫡系 雷加王子
雷加王子嘅長子係 kinglanding 陷落殺死左
但係佢同 john snow 阿媽隱居期間有無結婚就唔知
有就係第一繼承人, 不過要搵證據令人信服

未必係第一繼承人喎

睇唔到dragon island嘅bastard surname係咩

根據wiki係姓Waters

未必係第一繼承人喎

sor, 計錯左

故事入面好似係行一夫一妻制
Jon出世嗰陣雷加老婆好似未死,應該唔會結左婚掛
唔肯定啲時間點,有冇人有考據開

未必係第一繼承人喎

睇唔到dragon island嘅bastard surname係咩

根據wiki係姓Waters

Yes

未必係第一繼承人喎

sor, 計錯左

故事入面好似係行一夫一妻制
Jon出世嗰陣雷加老婆好似未死,應該唔會結左婚掛
唔肯定啲時間點,有冇人有考據開

應該係計扑嘢嗰陣結咗婚未
rhaegar娶咗elia martell 但係同咗已許配比rob baratheon嘅lyanna stark私奔
然後就觸發roberts rebellion 推翻咗targaryen

fyi係 stark當時嘅領主rickard南下要求mad king放人 然後就拎咗去做人頭柱

所以Stark男人南下親都冇好野
想當年jamie lannister救鬥熊既brienne幾型呀
依家變左cersei既應聲蟲

會唔會係三個仔女都死哂對佢傷害太大無心戀戰 佢個女仲要死係佢面前

佢講過佢淨係care佢鐘意既人
在世既得返cersei
佢仲可以點

佢都幾錫細佬,而家知道cerci老屈tyrion實嬲

佢細佬成日揹獲, s1 bran 跌落去又係話tyrion
Bran 提Sansa 結婚, 嚇到佢急急腳走

佢都真係好痴線
同自己家姐重逢
佢話
你結婚/比人女女女果晚好靚

都痴線

我都覺,睇到o咗

依段又係意義不明
bran想串sansa比人姦過???
睇到一舊雲

證明自己

痴線無啦啦講sansa比人老強成個變態毒撚咁

sansa個經歷有d似龍母
佢會唔會最後先係冰

應該唔會

紅女巫同太監講話已經成功將冰同火拉埋左一齊

暫時lord of light係最做到嘅嘅神,應該比較可靠

但又幫唔到stannis

未必係第一繼承人喎

sor, 計錯左

Westeros行一夫一妻制架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞