[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
冇人開post
實嬲死龍母,直接出兵打鳩kings landing
肯定又會屌鳩小惡魔話相信佢所以搞到咁
最尾眾叛親離痴左線比Jon snow Ko
如果係咁完美

咁多人睇唔順眼, 證明龍線真係拍得差

書入面係咪都係咁?

龍母個勢太好好想佢輸
如果係咁完美

書入面係咪都係咁?

龍母個勢太好好想佢輸

got勢好會死係常識嚟
如果係咁完美

書入面係咪都係咁?

龍母個勢太好好想佢輸

got勢好會死係常識嚟

好似係
如果係咁完美

書入面係咪都係咁?

龍母個勢太好好想佢輸

got勢好會死係常識嚟

龍母例外
如果係咁完美

書入面係咪都係咁?

龍母個勢太好好想佢輸

got勢好會死係常識嚟

好似係

我覺得佢今季未必會死
可能捱到下季死
始終都算係主角 又有主角光環

次次睇都想飛

新cp 好萌
theon幾時變返真男人

生返條j嗰陣

生返條j嗰陣

叫red woman幫下佢
係咪正常Targaryen都唔怕火?
Jon會唔會因為似阿媽(黑髮)所以怕火呢?

試過先知
其實覺得唔用條J就唔知點搞野、點令女人舒服既人
床技真係有好大改善空間

生返條j嗰陣

叫red woman幫下佢

red woman:「你想唔想要?」

接下來, red woman慢慢脫下reek嘅衣服,而reek隻手亦都唔安份起上嚟。reek隻手喺red woman雙乳之間徘徊,red woman覺得好爽,「吖!吖!」咁樣開始呻吟。

reek覺得red woman嘅叫聲好正,溫柔得嚟帶點淫蕩。reek終於頂唔順,一手扯低red woman件袍,正當reek要奶red woman乳頭嘅時候

推呢個啦
題外話
有無人知jon snow 副眼鏡邊到有/咩牌子
留名

唔係全部Targaryen都唔怕火
得一d係,例如龍母
怕火代表:龍母阿哥
Fire can't kill a dragon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞