[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

過到黎兩集就冇哂d牌
唔緊要龍auntie快d歸順King in the north

佢仲想同Jon snow講條件

計埋Casterly Rock而家三路軍隊都失手
好柒啊

咁多盟友又有imp都可以輸
Cersei幾乎乜都冇都贏到
Btw 灰蟲唔好死呀

我覺得兵都係Lannister多喎

應該龍母多d
龍母有阿婆 一半greyjoy drone unsullied 同班土著
Cersei 得Lannister euron 同少數仲肯聽佢講既人(tarly)
而且house Lannister 而家冇錢 cersei 身邊又得jamie 同個學士叫醒少少
Dany有imp 阿婆灰蟲
利申 鳩up

dany 身邊個D都唔係打仗出名
imp 阿婆都係玩政治 greyworm 更加唔使講 slave一個識乜鬼帶兵打仗 淨係識做卒仔
相反jamie lannister 同tarly 都身經百戰個朵勁到喊
dany唔出龍打輸其實好正常

Imp離開左個house咁耐 lannister軍力佢都係靠估
今次真係低估左Lannister先會一次過輸咁慘

而家仲要有mycroft資助
真係估唔到個勢反轉得咁勁
combine episode 4 preview and former trailers, 下集應該出dothraki 同龍

得返班暈船既dothraki
好想睇佢點打

dothraki 騎馬係勁
但係dragonstone出兵一定要行船
yara 個fleet 又沉晒
邊有船運馬
combine episode 4 preview and former trailers, 下集應該出dothraki 同龍

好想睇佢點打

邊有船運馬

問阿海拎整船cheat

好柒啊

Btw 灰蟲唔好死呀

應該龍母多d
龍母有阿婆 一半greyjoy drone unsullied 同班土著
Cersei 得Lannister euron 同少數仲肯聽佢講既人(tarly)
而且house Lannister 而家冇錢 cersei 身邊又得jamie 同個學士叫醒少少
利申 鳩up

imp 阿婆都係玩政治 greyworm 更加唔使講 slave一個識乜鬼帶兵打仗 淨係識做卒仔
相反jamie lannister 同tarly 都身經百戰個朵勁到喊

Imp離開左個house咁耐 lannister軍力佢都係靠估

Cersei終於證明到做左tywin 個女40年係學到野
但係got個勢咁好之後一定仆街
想當年jamie lannister救鬥熊既brienne幾型呀
依家變左cersei既應聲蟲

之前又話cersei見個仔死都唔傷心 覺得同佢愈來愈遠
轉個頭比佢含完就馴服哂 仲一路叫nonono欲拒還迎
可能比euron刺激到

好想睇佢點打

邊有船運馬

應該未沉曬
Reek上左架船 船上面d人冇殺佢仲話佢冇救yara
我諗仲有少量船未沉 但唔知幾耐先返到去

好柒啊

Btw 灰蟲唔好死呀

應該龍母多d
利申 鳩up

Cersei終於證明到做左tywin 個女40年係學到野
但係got個勢咁好之後一定仆街

Sansa仲話學人
想當年jamie lannister救鬥熊既brienne幾型呀

可能比euron刺激到

冇得唔認契弟
tyrion, tywin連brienne都走哂
唯一親既人就係cersei
同埋睇第1季都知Jaime係感性既人
我寧願佢好似而家咁節奏快啲好過
起碼好睇過上季唔知做乜鳩

BTW龍媽其實不嬲都係得龍同裝兇作勢架啦,係吹到好勁咁咋嘛
佢嗰啲全部外地兵,就算正面交峰都未必夠Jamie同Tarly打啦
諗清楚佢嗰班幫手其實一個軍事人材都冇,仲要得dragonstone一個據點,唔出龍點夠人抽吖

可能比euron刺激到

因為佢真心鐘意cersei

可能比euron刺激到

因為佢真心鐘意cersei

cersei派過帽俾佢架...咁都忍到真係真愛
同埋黎緊我相信cersei會派多次

佢嗰啲全部外地兵,就算正面交峰都未必夠Jamie同Tarly打啦
諗清楚佢嗰班幫手其實一個軍事人材都冇,仲要得dragonstone一個據點,唔出龍點夠人抽吖

就算有龍 e02出得巨型弩 之後應該點會射中一條半條掛

agger
Daario, 灰蟲, Ser friendzone, Missandei全部唔識領兵
最勁已經係Tyrion
Dead army 係唔係蕩失路
行左成季都未到
euron greyjoy隊艦隊勁到
GOT兩個編劇一定無睇火鳳
Unsullied咁就俾人圍城

得罪講句,原著都無乜邊場仗打得智勇雙全
唔好講Wildfire,因為呢場同樣唔算

好想睇佢點打

邊有船運馬

dothraki地頭蟲黎咋
依面個個重甲+長劍長槍,dothraki拎開短彎刀點同人鬥
unsullied就真係勁
死八婆ellaria抵撚死,面目可憎臭西,Cersei好波,好少可咁認同Cersei
btw 今集場仗兒戲到...將d盟友弱化到咁,雖然Randyll Tarly倒戈姐...但都唔係廢成咁啊嘛
死八婆ellaria抵撚死,面目可憎臭西,Cersei好波,好少可咁認同Cersei
btw 今集場仗兒戲到...將d盟友弱化到咁,雖然Randyll Tarly倒戈姐...但都唔係廢成咁啊嘛

之前講到tarly打仗咁勁
但今集直接skip左有佢個場

agger
Daario, 灰蟲, Ser friendzone, Missandei全部唔識領兵
最勁已經係Tyrion

講真,第七季之前有邊個會估到盟友兩集就比人收哂皮...廢都唔會廢到咁啊嘛
編劇為左將Cersei同龍女形成勢均力敵局面,強行將自己友弱化成指掌可取既垃圾

好想睇佢點打

邊有船運馬

onion識唔識造船
以前做海盗

今集dany肯借兵俾js js又心急返去winterfell
Onion應該會跟js下集走

agger
最勁已經係Tyrion

講真,第七季之前有邊個會估到盟友兩集就比人收哂皮...廢都唔會廢到咁啊嘛
編劇為左將Cersei同龍女形成勢均力敵局面,強行將自己友弱化成指掌可取既垃圾

又唔算夾硬
依家合理法地平衡左勢力
可以等睇好戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞