[That's not you] Game of Thrones S7 討論區 (3)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
Don't fight in the North or the South
Fight every battle , everywhere,
always, in your mind,
Everyone is your enemy,
Everyone is your friend,
Every possible series of events is happening all at once.
Live that way and nothing will surprise you,
Everything that happens will be something that you seen before.

好那型

同d mk飛機文有咩分別

Little Finger真係想傳哂D功力比Sansa
不過佢收唔收到就係另一回事

ff呢張就係西女人後生嫁比robert個陣

見外國唔少人ff Henry Cavill 係後生版robert,其實都幾岩

快拍前傳啦
想當年jamie lannister救鬥熊既brienne幾型呀
依家變左cersei既應聲蟲

會唔會係三個仔女都死哂對佢傷害太大無心戀戰 佢個女仲要死係佢面前

佢講過佢淨係care佢鐘意既人
在世既得返cersei
佢仲可以點

佢都幾錫細佬,而家知道cerci老屈tyrion實嬲

佢都唔信tyrion做架啦
我諗佢對個顛仔都冇乜feel
最錫係個女

做左人一秒老豆

過到黎兩集就冇哂d牌
唔緊要龍auntie快d歸順King in the north

佢仲想同Jon snow講條件

計埋Casterly Rock而家三路軍隊都失手
好柒啊

咁多盟友又有imp都可以輸
Cersei幾乎乜都冇都贏到
Btw 灰蟲唔好死呀

我覺得兵都係Lannister多喎

應該龍母多d
龍母有阿婆 一半greyjoy drone unsullied 同班土著
Cersei 得Lannister euron 同少數仲肯聽佢講既人(tarly)
而且house Lannister 而家冇錢 cersei 身邊又得jamie 同個學士叫醒少少
Dany有imp 阿婆灰蟲
利申 鳩up

dany 身邊個D都唔係打仗出名
imp 阿婆都係玩政治 greyworm 更加唔使講 slave一個識乜鬼帶兵打仗 淨係識做卒仔
相反jamie lannister 同tarly 都身經百戰個朵勁到喊
dany唔出龍打輸其實好正常

Imp離開左個house咁耐 lannister軍力佢都係靠估
今次真係低估左Lannister先會一次過輸咁慘

而家仲要有mycroft資助
真係估唔到個勢反轉得咁勁

mycroft真係點做都成個MI6咁

收唔到債派細佬去
Varys咁撚廢會唔會佢就係間碟?
Varys咁撚廢會唔會佢就係間碟?

佢牆頭草,應該好快死
Don't fight in the North or the South
Fight every battle , everywhere,
Every possible series of events is happening all at once.
Live that way and nothing will surprise you,
Everything that happens will be something that you seen before.

好那型

little finger最型嗰段對白一定係chaos is a ladder
沒有之一

屌想睇佢坐iron throne
龍老母果邊真係差個韓信咁既物體

咁中意拎個朵拋人韓信一早比佢嚇走哂啦
龍老母果邊真係差個韓信咁既物體

咁中意拎個朵拋人韓信一早比佢嚇走哂啦

佢一開始笑佢呀哥以為好多人都想佢坐返iron throne 點知依家又猛咁提住自己係stormborn queen
其實依家有邊個國土係比較完整
martell:國王比[/b]兄弟[/b]老婆殺死,viper combat死,三姊妹死

tyrell:全家bbq, old woman毒死

baratheon:一早死清光

greyjoy:姊弟收皮,呀叔跟西后做兵

stark:死剩一個蠢sansa,唔做 stark既三眼仔,做殺手既ayra

tully:老母比人推落樓,得返個廢帝比 lf 舞

lannister:白痴國民痴線皇后,無錢

targaryen:連輸兩場,無晒盟軍,龍母黑化

結論好無個 house 好過

好那型

呢段野係trailer 個陣係超型

好那型

呢段野係trailer 個陣係超型

LF 呃閪屌,sansa 要睇清條仆街啊
martell:國王比[/b]兄弟[/b]老婆殺死,viper combat死,三姊妹死

stark:死剩一個蠢sansa,唔做 stark既三眼仔,做殺手既ayra

baratheon仲有個bastard

鹿家有個死剩種鐵匠私生子
睇黎遲下會 被 onion knight 搵番(估)
同埋 john 係雷加王子 私生子黎
無人知
有咩證據證明佢係?
ned 都死埋, 邊個做人證?
三眼烏鴉講野無人信

鹿家有個死剩種鐵匠私生子
睇黎遲下會 被 onion knight 搵番(估)
同埋 john 係雷加王子 私生子黎
無人知
有咩證據證明佢係?
ned 都死埋, 邊個做人證?
三眼烏鴉講野無人信

開頭sansa都係當佢痴線佬
邊個唔信?爆你幾時打過飛機 點樣打 條撚幾大 爆多幾個咪有人信

鐵匠私生子唔係死左喇咩

我覺得兵都係Lannister多喎

應該龍母多d
龍母有阿婆 一半greyjoy drone unsullied 同班土著
Cersei 得Lannister euron 同少數仲肯聽佢講既人(tarly)
而且house Lannister 而家冇錢 cersei 身邊又得jamie 同個學士叫醒少少
Dany有imp 阿婆灰蟲
利申 鳩up

dany 身邊個D都唔係打仗出名
imp 阿婆都係玩政治 greyworm 更加唔使講 slave一個識乜鬼帶兵打仗 淨係識做卒仔
相反jamie lannister 同tarly 都身經百戰個朵勁到喊
dany唔出龍打輸其實好正常

Imp離開左個house咁耐 lannister軍力佢都係靠估
今次真係低估左Lannister先會一次過輸咁慘

而家仲要有mycroft資助
真係估唔到個勢反轉得咁勁

mycroft真係點做都成個MI6咁

收唔到債派細佬去

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞