(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
巴打就黎爆post你都唔上黎放相,等我下個post嗎
我忙埋呢2日就得閒
呢2晚整緊屋企個衣櫃
就快1001,開定第二個post
(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?(二)
https://lih.kg/3302748
最後揀左kempinski
想問下呢間酒店係咪有yoga同kayak?
有一晚應該會book Karol,酒店外有冇咩餐廳推介?

我都一樣有一晚會食Karol,建議提前預約左先

話說你住邊個房型?
酒店外係指nusa dua定係nusa dua以外既地方?
如果係酒店附近你可以去隔離既Mulia食8國自助餐同食佢個table 8(中餐自助餐),朝早可以去下St.Regis個到食早餐都得,仲有間平民印尼餐本地人都中意去食叫ulam ,係Marriott 門口
因為nusa dua附近無咩太多野食,如果你係想食Seminyak 既我再推介
巴打係搬屋整衣櫃?
唔緊要啦,你記得見到我開po 就入黎同我share埋相
我都係收工無耐
感謝
我住grand deluxe room,已經係8日𥚃面最貴既兩晚
我星期六就飛返香港,食唔到buffet brunch啦
我都係想留返係nusa dua呢區食
唔洗,你有咩想知繼續上黎問我啦
更正一下上面我講錯左,唔係免費係要收費,不過比左錢都係無限任食
咁無辦法啦,你8日除左2晚住係Kempinski,仲有另外5晚住Seminyak?
咁2晚Kempinski你去我上面介紹既酒店以外地方食都夠哂了,好正的
放假放到好似番工咁

利申:毒撚,每日訓到自然醒
頭3晚係Seninyak,book咗hotel indigo,食就諗住行到邊食到邊咁,啲餐廳google分數大部分都4.x都唔知真唔真
之後兩晚ubud,住Adiwana Jembawan,有一晚食kubu
巴打同我一樣,都會食kubu
Kubu 同Koral兩間fine dining 都會食
到時我會食西餐多
Ubud個到同Seminyak 諗住有咩活動呀
堅架,佢好多4.x個d都唔錯架,因為Seminyak 西餐多
Indigo都有巴打放過相,都幾靚
唉係仲慘過返工,返工都唔洗咁早起
已經開始係新POST出緊相同遊記, 會定時更新
可移玉步去 https://lihkg.com/thread/3302748/page/1
最尾呢幾日日頭都冇落好好彩seminyak 有咩西餐好食?
Seminyak: Surya cafe, Kilo kitchen, ShiShi Nightclub, Sisterfield Cafe, Skool kitchen, Sambal Shrimp Restaurant & bar, Bambu restaurant
呢到應該都夠你食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞