(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
好啦,等你呀
話說Bhava呢間你有無去?
呢間都好正
黎緊都會去 想問下邊區會多D好野食
Seminyak 同Ubud都多好野食
Seminyak 會多過Ubud少少
你幾時去?
去幾多日同住邊間酒店呀
暫時都係決定Seminyak同 Ubud
Ok呀,呢兩個地方都各有特色
596樓我都有介紹過呢兩個地方有咩好野食
返香港了
最後係酒店HEA左成日無去到, 佢比我D 時間好閪
講起呢, ALILA UBUD 如果住平果D房原來成日會有馬騮襲擊同騷擾, 好彩UPGRADE左套房比我
我上次OK快喎
利申:可能喺澳洲慢慣咗
印尼餐有冇伏?睇D片D人話個燒豬飯好好食
但個賣相真係說服唔到我
其實個邊淡季而家好多間酒店都無咩人,我諗佢4-10月會多返好多人
Uluwatu 好多馬騮,反而nusa dua無咩馬騮
睇黎Conrad都好大下,有好多地方比你去發掘喎
佢間酒店算唔算靚?
不過佢服務都真係好好,行過黎比水你都4次
Gym room樓上個一個係pool黎?隱蔽成咁?
其實佢無同你講隱蔽pool你自己發掘又係另一d驚喜
真係可惜,呢間都好正
Btw, 巴打仲整理緊相?
Ubud 同uluwatu 都多馬騮
可能你間套房個位靚,馬騮上唔到去
燒猪飯係上面既乳猪得兩塊
個邊既乳猪一般都係整返熱比你唔係即燒
不過你去得Bali印尼餐點都會試到
但係唔同餐廳既印尼餐味道都可以好唔同
有d整得好食有d唔好,好難講有無伏喎
睇你食唔食到好食既印尼餐
唔知點解我食個乳豬飯係得豬肉無脆皮, 淨係加左D煙肉扮皮
無脆皮偷雞啦佢
遲啲都會去alila ubud
想知你upgrade咗邊款套房?
tree terrace suite, 900幾呎果隻
應該係terrace tree villa先岩
嘩 好正
你係hyatt member?
係,不過係同佢講HONEYMOON就有UPGRADE
基本邊間酒店都會講honeymoon
想問下入境而家有咩手續?係咪就咁落地比錢搞visa 就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞