(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
黎緊4月想去bali honey moon, 有咩靚酒店推介,想住2-3間,有private pool個d
Seminyak - Berry amour, Equilibria, W hotel
Jimbaran - Four Seasons, Raffles
Uluwatu - Jumeirah, Bulgari, Alila, Jumana Bali Ungasan
Nusa dua - Apurva Kempinski, The St. Regis, Samabe
Ubud - Mandapa, Four Seasons Sayan, Capella,
Como Shambhala, Hanging Gardens
Manggis - Amankila
Soori Bali
全部都有private pool既房型
可以慢慢睇,全部都好靚
Yes, 兩針針紙
巴打仲整緊相?
真係一頭半個月就要去吓旅行,如果唔係個人真係會癲

利申:喺星加坡
係…已經3年無去過旅行啦
記得上網整定e voa 落地簽證起碼玩多一個鐘
冇圖,樓豬同自己老母玩
我有indigo啲相
泳池望出去

間房

Sugar Sand,hotel bar
Lm
哇…好靚呀⋯⋯
又望到海,有沙灘,綠化都唔錯
間房都唔老土又唔覺好舊,間房現代感都幾好
夜晚個泳池都靚
坐係bar到睇日落都正
到底住兩晚Bulgari好定一晚住indigo 好呢
你黎緊去?
去到先登記
我係香港登記既
勿巴唔見左好耐
呢排好忙4月返鄉下潑水節
好掛住Bali12月去落左幾日雨,玩唔夠
落雨焗住行商場,事實係巴里要去陽光與海灘先開心同埋想玩水上活動
Nusa Penida無去
泰國?巴打中意泰國多定Bali多?
幾時再去呀?唔好揀雨季去啦下次
真呀,我覺得去峇里,要火山,陽光與海灘
叢林同梯田先正
行佢個d又梅又up dup既商場浪費左Bali
有冇ching住過ubud 附近既bamboo house ? 冇冇推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞