(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
黎緊會去峇里島玩
住就住Apurva kempinski
Kayon Jungle Resort
Berry Amour
唔知玩唔玩激流,滑翔傘,越野車個d好
想去睇下火山,上網見幾個coffee shop睇火山個景都好靚
同埋想去浮潛既話去邊好
係邊轉機
我上次去住水明漾個邊
烏布除左睇梯田其他都好悶
坐CX直航唔轉機呀
我其中一個住既地方都係水明漾呀
水明漾附近有沙灘,又有野行又多野食
而另外一個住既地方就係住烏布,所以我都日日有梯田睇
不過反而烏布想係酒店嘆下享受下唔出去算
Ching 個次仲去左邊玩左咩
有無人去過峇里島d beach club ?
有無邊到好既spa去?
有無師兄有推介
峇里島其實都好多地方玩
同司機講boom boom 佢識帶你去
原來宜家有Bali直航?我以為停哂
係咪即刻想去多次
藍夢島值唔值得去?
去過峇里島 寧靜日 即果邊新年節日
全島唔比開燈 成個島黑晒
勁多星星 成條銀河咁
Mulia Resort 好撚正
mt ijen 值得搭幾個鐘車+船去
一定係KK樂園
個到夜晚應該都多星星睇,正
Ching之前住呢間?我見佢都幾多餐廳
都幾靚,但係無私人泳池
見佢幾靚粉藍色又出哂煙咁,不過真係好遠
想問峇里島有無Grab電單車
聽講唔識揸車去 好麻煩
烏布係俾條女影韆鞦相 包車玩一日都嫌多
個d熱門景點就唔會去,千秋都唔會去影啦,都無咩特別
影相去rock bar影唔好
我寧願包車
一條友包咁貴
我上次先住kuta 貪交通夠方便,ubud包車一日遊再順路去Tanah Lot Temple ,Seminyak都係一日遊行下街食下野。

玩左幾日就轉落X2 Bali Breaker住幾日,中間剩係一個黃昏去Uluwatu Temple睇日落。
去玩dancing finger,玩到扯
係 分左3級 mulia villa, mulia resort, mulia. Villa 好似有私人泳池不過冇海景

其實mulia 低級d嘅房已經好大好正

不過酒店有好多泳池 好多免費activities 勁大個gym 所有員工都非常有禮貌 成個酒店超大超豪華 習近平g20都住

最正係spa 有獨立嘅spa building 要搭golf car 不過較貴

都幾多餐廳不過食物唔算最好

下次再去bali都一定會住返mulia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞