(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
留名
我覺得tunnel table 就唔係好值得,佢min charge 成1500 per head,同其實佢啲枱係擺咗喺條走廊度,
剛剛行過都會望一望你, 同啲枱擺得好密,如果再要俾多啲service charge,我覺得就唔值
我哋係前一日聽完去完個旅客講話好正先book嘅,而家可能淡季,所以早一日book 都ok
嘩!你之前去過幾多次呀
佢個min charge 再高咁多
聽完你咁講性價比有d抵如果坐入面,仲要走廊
咁我到時都係坐出面算數啦
見到你experience 咁好,我都好期待
都係2次
我記得之前好似係你同我講中意海灘多?
所以我推介左兩個海灘地區比你,岩岩好見你一個住nusa dua一個住uluwatu ,仲會唔會再黎下次
我覺得下次你仲會黎建議去埋ubud另一種體驗,Jungle 景都好壯觀
我星期三已經走咗
你去左幾多日,住邊幾間酒店?
仲玩左咩
Bali係咪好正,個回憶都好美好
話說你地有冇做到spa?
仲有你應該無去beach club?
我覺得Bali既beach club又靚風景又好
又有歌聽有DJ
仲有好多野食揀
你唔去好可惜,因為都好玩
我去咗6日,住Hotel Indigo Seminyak。
主要係去Chill,去咗La Favela, Motel Mexicola, Finns Beach Club 溝吓女咁
今次係我第一次去Bali,諗住過兩個月再去
我都諗緊要唔要住Indigo,Indigo點覺得
個環境,早餐,同埋地點方唔方便出去周圍既beach club?
竟然無去Atlas ?
你去個3間評價點
我諗住淨係去beach club唔去night club
再去啦,去一次真心唔夠
Lm
晚晚都book哂我推薦個d?
岩架啦,係去bali先會做spa,係香港都唔會做啦
晚晚都book哂岩架啦
咁差,正常15:00入住得,姐係佢人手都未恢復
請問一下
去Nusa Penida 玩2日1夜,租scooter 去唔同景點危唔危險,2月去驚雨季
同埋有冇住宿推薦(我見好多HKD$150/晚 都好靚仔下)
環境服務都好好,始終都係五星級酒店。
Indigo有間bar叫Sugar Sand,睇日落一流。
出去就坐Grab,好邊都好平。
下次會去Atlas。
應該會再去,我呢度去Bali兩三個鐘就到。
我冇女
巴打移民左去新加坡?
咁好似都諗得過住indigo
不過Atlas細路仔都去得,唔知有無咁好玩呢
有無食左邊間餐廳覺得好食?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞