(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
Zipline同熱氣球都無玩過

我覺得最正既沙灘真係係哂私人酒店到
暫時黎講最中意St. Regis個沙灘
同女朋友去唔就好去婆羅浮屠了
除非佢都中意
Fire dance唔錯,值得一睇
去左邊間spa dup
Nusa dua轉酒店hea
有冇巴打搵過
想知係點
英國妹同挪威妹都係著住bikini ?
所以一般都係五星酒店先搵到人同你講中文
佢地會訓練埋或者請埋識講中文既人去做butler
你想去搵?第一頁已經有巴打教左點搵
ubud住2晚
seminyak 同 nusa dua分7晚, 如果加多個地方,去邊住好? 一東一西,沙灘唔同景色
巴打有冇試過
seminyak 同 nusa dua分7晚住係咩意思?
指兩個地方分別住7晚定係7晚入面分別住呢兩個地方?
幾多budget ?如果夠budget 加多個地方可以住Manggis
Manggis係北面,有間叫Amankila 有個私人黑沙灘
你可以提前同酒店book左個黑沙灘做private dining venue,都好浪漫下。
仲有個到超寧靜同隱世,可以住下個到,服務一樣一流
Uluwatu 就係懸崖景黎,好靚睇日落同埋個印度洋好壯觀
Jimbaran 既浪會比其他沙灘既浪要大
上面3個地方我覺得都值得一去
睇下有無去過既巴打答你
我未去過
3個地方都值得一住既意思啊
用緊clubsim漫遊
真係接受唔到地慢
喺機場可以直接出張Sim
過關個陣有無比d海關要求你比10萬RP 先蓋個章比你?
有少少啦,不過唔係好strict,見到啲人都唔係着得好正式,男人唔著得背心同拖鞋
無呀,淨係俾visa 錢
巴打去Kempinski住7晚,好有錢呀,你係咪成日都去巴厘
紅光絲我676樓仲有一段覆你推介你去食好野應漏左我
無啦 我哋今日走啦🥹 早餐係好正呀
下咁可惜
做咩唔玩多幾日呀,好多野玩野飲野食仲有
仲諗住問你地今日去邊添
我本身仲擔心食唔飽又難食,而家聽完你講放心哂
但你地應該都係walk in 無book到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞