(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
泰國駛乜玩酒店,去蛇美玩
巴打中肯呀
條友連去個陣係雨季都唔知,仲屌柒人地成日落雨,好撚好笑
我見到佢竟然話Kuta好都呆左
去Bali唔玩酒店唔玩歷險,然後話Kuta個mall好
衰d咁講Kuta個mall我去都唔會去啦,明知Bali商場up dup都仲要去,去完又要係到屌,咁中意去自己去曼谷或者留係香港柒就啦,去Bali自己想做咩都唔知
Bali最唔出名個d佢都做齊哂,好撚犀利
印尼餐最多都係食一兩餐,因為甜
我去個到係瘋狂搵意大利,墨西哥,西班牙,法國菜食
個到既西餐唔係講笑,真係最出名,因為多外國人去玩所以咩西餐都有
整體交通差完全贊成
巴打個陣新年去左玩咩同住邊呀
我真係唔識玩
岩岩search 完先知蛇美係咩
睇落好似好正咁,仲堅平
好似皇帝咁揀,痴線
係 送羊入虎群
留名
咁睇黎要順手係Bali考埋個O仔先
A仔
留左4日喺Ubud
3日喺seminyak
住d villa 都係d 4星 但感覺都幾唔錯了 又大又有泳池
去行下火山 行下梯田 行下綠油田
之後去下沙灘 食下海鮮同外國餐廳
每日chill下咁
唯一有2 3個鐘去行下市集買左幅畫
邊有人去bali主力shopping架
不過下次有經驗應該會stay喺penida island 耐d 即日來回太chur
住金巴蘭區會唁會好悶
黎緊6月會去bali 8日,最尾2日半係Sanur既話有冇靚酒店介紹?
或者去Nusa Dua, 因為係ubud去,怕遠
唔會啦,金巴蘭最近Seminyak 既
金巴蘭你住邊間酒店先
正常黎講你間酒店夠大絕對唔會悶
同埋睇海睇到悶咪去下Seminyak玩
Sanur 無咩靚酒店好住
去nusa dua啦!nusa dua沙灘靚呀
住St. Regis或者Kempinski
Ubud正呀巴打

個到既villa 4星都已經好唔錯
Bali普遍無論幾星既酒店,都好大又有泳池,仲要景都靚個下先屈機
我同你一樣諗住睇下梯田,火山
去沙灘,beach club hea,做下spa,食下海鮮同外國好多唔同餐廳,佢地既外國菜西餐真係好正,唔係講笑
我見佢話去Bali去shopping mall真係笑撚死
佢根本連Bali玩咩都唔知
即日來回Penida island 真係好chur,住一晚會舒服好多體驗好好多,同埋個到真係好靚
下次仲諗住住返邊個區?
第一頁有巴打教過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞