(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
d spa 做成兩個鐘, 個司機咪要等好耐 水明漾同烏布做spa 有無推介??
最後可能唔去住,去轉越南先
D day club係要買飛,最好出發前上網預訂左先
然後入面有最低消費
包車係要佢地等架啦
都係上面講個咋spa
最後竟然去越南先
Uber
係,怕隨時政策變飛唔到,睇下6/10月點,到時再去
要去呀真係,你想要咩推薦上黎我推薦比你
6/10月去都唔係好耐姐
你唔係好遲先去咩
我估我六月去,到時等睇我遊記
好,一定睇,等你6月遊記,到時你出左係呢到踢一踢我等我知
你6月前仲會唔會上黎呢到傾峇里
我仲有d平既餐廳推介下
會keep住睇下咁,日日都會睇下旅遊台
下星期出發,擔心緊會唔會落雨落到痴線
出發前睇下天氣預報,不過而家就係雨季黎既
最後去揀左去住邊間酒店?去幾多日同去邊玩呀
我見上網啲人話Mulia食物差少少,等我睇吓你介紹嗰間先👍
想問去5日4夜的話建唔建議轉酒店?
Budget有限 諗緊2晚$1500+2晚$5500 定 4晚 $3500咁樣好
同埋斬頭斬尾 得3日玩 係咪留同一區比較好?
比較想近海+非旅遊團區
係咪最推薦金巴蘭/水明樣 ?
睇成點,係咪好正,佢服務仲好過Mulia,野食都好過Mulia,老牌既5星級酒店

話說你上次咪問我Seminyak有無好酒店既,上面我介紹個d你岩唔岩
5日4夜絕對建議轉酒店,你2晚1500,我想講1500既質素已經好好,然後再住奢華d 5500既酒店,你會體會到個環境/服務/食物方面會好大既提升,峇里既酒店絕對係一分錢一分貨,相反1500同3500我都覺得分別唔大
你直接搵兩晚住5500架啦
有5日留係同一區可能會覺得悶,如果想近海既,又轉下區住,咁就揀Jimbaran/Nusa dua/Uluwatu 中揀兩個就得
頂睇漏左你最後一句
咁你揀住Nusa dua 同水明漾啦,呢兩個都會好岩你
1500住水明漾,5500住nusa dua
個app/針卡直頭無check
淨係睇我return ticket

喺度唔戴口罩完全無問題
你幾時去?去幾日同去邊玩?
住邊間酒店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞