(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
Nusa Dua 定 Ulutawu正啲? 師兄有無邊間酒店推薦?留5日
無諗過住Jimbaran?
Jimbaran 推薦住Four Seasons, Raffles
Uluwatu 推薦住Jumeirah, Bulgari
Nusa Dua推薦住Apurva Kempinski, The St. Regis
上面既酒店有d新開既,都有絕美靚景,服務體驗直頭一流
酒店野食方面都唔錯,酒店配套都唔錯,可以了解下
有冇巴打住過寶格麗
如果一家三口,絲打有冇resort推介?
有呀
Ubud: Mandapa, four seasons
Jimbaran: four seasons
Nusa dua: St. Regis, Apurva Kempinski, Ritz-Carlton
有d直頭有埋托管服務,同埋有kids club比佢地玩
Jimbaran: Rimba, Ayana 補充多兩間,呢兩間都可以,一家三口既話,當然我覺得上面覆既更好
Thank you !! 如果淨係留兩個區,巴打推介邊兩個? 我揀酒店都想揀啲新起嘅,中伏機會低啲。可能會去Nusa Penida Day trip
我又bookmark 左Mauri 貪佢唔太貴又靚
你個trip 去唔去北部? 睇火山瀑布
如果淨係留兩個區,我會推薦Jimbaran同Nusa Dua
因為Raffles 2022先開既,Kempinski 2019先開既
呢兩間都好新。而Jimbaran 同Uluwatu個景差唔多,無必要重複去。Nusa Dua沙灘白沙灘黎,都唔錯。
會呀,我會去cafe個到睇火山,瀑布就唔會去睇了
野食我無推介錯呢
兩間都好靚呀!不過都貴,而家打算兩間住平啲,2000內,兩間豪住 2000有冇咩推介? Nusa Penida 值唔值得去?跪謝巴
想問你地包車搵左幾錢10個鐘
或者係pick up同drop off幾錢一trip
2000內既係住平啲個間?
姐係你打算住兩間平兩間豪,總共4間酒店?
2000內既話就建議住Seminyak,有獨棟又靚又大連private pool既villa,仲要近沙灘同beach club
私密性高
因為基本上2000內係Nusa Dua都無咩好住,
Jimbaran住Rimba
Seminyak 2000內可以揀住Berry Amour,eqUILBRIA
Nusa Penida我覺得值得去。

水好藍,好靚,day trip唔錯
應該一餐係ubud, 一餐係其他地方
D路好爛
Chok 到想嘔
建議一定要加個海底餐廳落去,人一世物一世
你唔係坐船去?
島上面d路
但係景咁靚,都值?
巴打仲去左邊玩
伊真火山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞