(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
見到網上關於呢間既早晚餐真係嘩一聲,不過唔平呀
我係agoda見到W hotel 7月full左...

St. Regis係bali有最正既早晚餐既酒店黎,服務帝皇式既享受,我岩睇左下最基礎既房型around 5900左右一晚,咪豪d住兩晚試吓,真心唔會後悔架
其實grab 同 gojek係咪比現金都得?
係Ubud照用呢兩個app都可以唔驚無車?
Nusa dau的話你會推介ritz Carlton 定st . Regis?
兩間對我嚟講都好靚
RC就平啲已經有pool side 房
ST Regis 就貴少少有埋private pool
會唔會知酒店內既消費邊間貴啲/活動多啲/海灘靚啲?
想問下gojek點樣登記會員? 我揀香港number佢話香港當地無服務收唔到驗證sms
唔係好搵得番你推介過邊d spa
消費我相信兩間都差唔多,Nusa dua我會推薦st regis
St Regis既早餐屌打任何一間酒店既早餐,亦係峇里島咁多間酒店入面最出名,比d相你睇下

牛扒,鵝肝,龍蝦任食

佢每日18:00仲會免費有10分鐘既火舞表演睇

佢私人海灘仲要係好靚好清靜無咩人,好適合去度假
接送機方面我上面都講過啦,你可以睇返有幾好佢個接送機服務,佢既服務都係差唔多全峇里島最好
我會寧願貴少少都住st regis
Bhava, Jungle spa, Dala, Putri,
Ki Ashiatsu, Denyuh, Ubud traditional
Seminyak你打算住方邊間?
唔該哂 
係咪全部WALK IN都有?
再睇番香港果間ST REGIS真係得啖笑
你都係book定先,當中有好幾間都好hit好多人去
佢呢d spa位唔係多,唔book定去到得個吉喊都無謂
其實係架
所以話峇里島既酒店真係世界級頂級唔講得笑,香港既酒店就算吧啦,貴一貴都係得個幾百呎,唔好講話private pool
可以俾現金
仲有Sr. Regis對比Ayana黎講,係好安靜好舒適,無咁多人,好過去到個d Ayana 人山人海咁
你個陣比現金定綁卡?
我全部俾現金呀
另外呢D SPA係咪有埋接送服務架? 係咪要另外加錢?
日日做會唔會太CHUR? 定都係隔日算
呢個你可以去佢地官網或者ig 問問佢地,間間唔同
認真日日做唔會chur
一日都係抽2個鐘左右做,做完個人鬆哂舒服哂
真係好多人去峇里都日日做架
不過有d spa有埋甜品或者小食比你就真既,係幾好架

St Regis 呢張相睇佢火舞表演清d

St regis仲可以問佢拎呢d藍色既可樂飲
咁一於book哂先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞