(峇里島)你地去峇里島住邊同玩咩?

1001 回覆
44 Like 10 Dislike
做咩唔坐直航既
玩得開心d
記得上黎po相講下去左邊玩咁
唔洗客氣,到時上黎講下食左邊間,放下相上黎睇下
影下每間酒店房,酒店環境既相比我地睇下都好
新年個個去哂峇里島?
我係到諗緊,到時係咪到左機場先買上網卡都得
我都係香港電話係香港reg唔到gojek
黎緊3月諗住去6日,住3間酒店會唔會太chur?

有1晚諗住住ubud,但未決定到邊間,2晚住six senses,2晚住mulia,咁安排得唔得🧐
yes 建議唔好去ubud 住兩間算 舒服d

去bali就係要chill 唔好趕頭趕命
我覺得如果係第一次去bali,都好值得去一下ubud既。
叢林景都好放鬆下
推薦可以住Kayon Jungle resort, Hanging gardens,
Mandapa, Capella, Kamandalu, Royal pita maha
六善我唔太建議住,呢間酒店既設施維護,服務,都好差,Wi-Fi 又收得差,周圍都無信號,床單又污糟,有d房仲漏水,服務都唔好,對唔住呢個價錢
六善個價錢應該仲有好多其他更好既選擇
2晚Mulia呢個可以,呢間唔錯
搵個private driver
帶你周圍去
咁如果唔住六善可以有咩同level選擇?
我本來想住ayana,但會唔會變得太公廁?
六善可以改住Samabe, Jumeirah, Raffles, Alila Villas, Ungasan。呢到幾間都好唔錯,入住唔會失望先,服務都好好,一樣係海邊景觀,比佢好太多,你係入面慢慢揀可以
話說你住既Mulia 係villa 定係resort?
你ubud打算住邊間?
機場買會貴好多
會,唔建議住Ayana,一黎太公廁,如果你想靜既話都幾難,呢間係超多人,去到邊嘈到邊
如果你係中意熱鬧既話就當我無講過
其次係我上面推既酒店比佢靚好多
佢入面好似H2O泳池咁,全部排住隊打卡,無咩特別
係得個rock bar叫做ok(但係外面人都去得),無太大既賣點
同埋佢服務都唔太跟得上,如果係住Ayana 既villa就太舊了,有霉味同間房好潮,係勝在夠多設施
但作為渡假我唔會揀佢
你個陣係機場買定香港買定去
Klook 買
岩岩去左klook 搵搵唔到,想問search咩key words
住KK resort
玩下泰拳
電競椅
實彈射擊
未去過旅行?
Bali Sim Card
唔該哂巴打
我岩搵到見幾好喎,有d係機場幫你activate 埋佢,有d直頭送去酒店比你
係呀,我果張都係一落機直接有人幫我activate 埋
Thanks ching,研究下先,諗住住milia resort,ubud住邊都仲未得閒睇
你介紹嗰啲都唔差
我所以費事喺度些牙 費事畀人話cheap

依家喺Ubud
依度叫grab少貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞