有冇跑步撚入嚟吹下水 (27)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
邊度有折
其實洗唔洗買大一個碼 試鞋換鞋墊好似好奇怪
有tr版for越野 不過唔知香港有冇
唔使
面皮夠厚就得
跑鞋要貼腳,唔試唔敢買
我都唔知香港用家係咪強國server,但朋友收到即係可能已經係。

利申:我都係家明用戶
一早話左唔好買中國野
高馳是一家在東莞的土生土長的本土公司。前身就是一家生產智能手錶的公司,口碑還不錯。我聽說過,但是具體的品牌忘記了。高馳的策略挺有意思,它們首先打的是國外市場,簽下了很多頂級運動員和KOL,我從很早就從我一直跟的Youtube 博主 Sage Canaday和Billy Yang,不過基於我一貫的對於國產品牌的」傲慢「與不信任,對它知道但不關注。直到Coros簽下一個又一個頂級運動員,比如Hayden Hawks,乃至大佬基普喬格 Kipchoge。
大陸人都係買garmin
最近想換表,好彩冇揀佢
應該唔少人跟Kipchoge 買左
幾$
用開嗰隻 Garmin 算穩定,近排打算做好的路跑,打算升級。
890 好多鋪頭都有九折
利申:窮撚冇錢買
nb3同nike tempo next邊對好啲
用Garmin既跑友們今日跑左未,有感恩節火雞章拎阿我對腳累累地都去跑30分鐘拎左
19年打後紀綠個人資料既野仲買支牌
咩章都拎齊啦呢一年
都數唔到幾多日係冇跑到
我自己就上石屎斜快行
上樓梯食嘢當回氣
落山同平路盡追
反正都冇獎,完成到,排名唔好太後就滿足
自問冇料jog上山
今日散步廿幾分鐘拎咗!
同我幾年前跑猛龍北潭涌21k一樣策略,嗰時唔夠體能跑足全程, 賽道又不斷上斜落斜, 於是諗到上斜就行上去休息, 寧願完左上斜先跑番快啲,咁樣仲慳體能, 除非見到上斜有攝影師影相先扮跑做下樣, 影完相即刻hea 行

交功課
新錶落地試試easy run先
今日天氣幾岩跑,配速快左好多
步頻仍然有待改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞