[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
今場有機會俾AJ上場啦掛, 第一次領先咁多
第二節出咗陣
OO幾次都守唔到Cade
活塞應該放棄啦 有多3分鐘俾AJ
oo今日進攻有球自己帶波轉身上
好少見
之前Murray場均 39分鐘, 終於有得抖抖
aj d 手感堅係好
終於出Vit
justin holiday 今日好鳩
Nate又唔用AJ取代佢佢得返防守咁
AJ好勁喎啲射籃
今場算係幾理想狀態,
JC出手唔多但做好防守角色,
3/4號位長遠offload左佢份約搵到隻平嘅長手怪更好

Hunter可以出手多啲, 去到13-15次
https://twitter.com/KLChouinard/status/1586161983937724417

之前仲只係射波, 而家練緊1on1, 希望快啲出
佢都幾玻璃
暫時有過6成出賽率, 唔算好差
今季如果出到70場, 咁有返7成出賽率
第5場之後數據

OFFRTG 116.0 (+5.5) 排名 19 > 6
DEFTG 109.4 (+0.7) 排名 13 > 13
REB% 49.1 排名 23 > 23

最主要3分正常返, 拉高返個進攻火力去到第6位

唔計後備, 主力防守最好暫時仍然係JC
不過個數字上差唔多俾Murray追過
睇下JC keep唔keep到防守交貨令賣相好睇啲

聽日作客打字母鳩, 第一場真正考驗
今場打得算幾好,但trae young又想玩大心臟。。
佢入左球30尺, 忽然出現個空位射都正常
不過唔好彩唔入

再前一球處理得麻麻
Hunter冇啦啦on9 foul冇左個攻勢
字母呢種硬爆真係無解。。
俾佢狂1分雨殺死
如果JJ個有Gallo一半, 應該有機會贏
今場算暫時最好睇,
OO執屎再put back dunk
JC遇到明星級俾人打爆就正常

Hunter有努力搶板, 但進攻方面穩形又係固定射10球
我諗個角色差唔多, JC今日又係出手唔多
除非佢好好有感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞