[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
Trae 第3節追分個段差2分, 處理得太差
連2次攻都錯失機會,

Nate見 人地連入3球3分又唔叫停

搞到落後14分入第4節

AJ 太多easy 2分 浪返出黎
Trae換防太慢或者溝通唔好, 俾人拎黎罰你3分太多次
今次又人地教練技術性擊倒
聽日仲要打瘤本身明明賽前3場預要拎2場勝利
依家可能先得1場
後日仲要打瘤本身明明賽前3場預要拎2場勝利
依家可能先得1場
有多1日抖,聽日先打紐約人
For tomorrow’s game vs. New York:
De’Andre Hunter (right ankle soreness) is probable.
John Collins (left hip flexor soreness) is questionable.

如果JC出唔到,好心擺JJ 上正選啦,
Bey 做 bench scorer 個爆分能力係需要好多
佢防守又唔係好過JJ
Nate 從來唔知問題係邊,
今季Bench 火力唔夠穩定,所以先搵多件3D又可以爆量得分嘅人返黎
正選正常有Hunter, Trae, DJ夠火力啦(如果佢地狀態正常少少),係要塞多隻火力入黎,搞到防守差一截

佢第一時間係諗唔想破壞bench 組合個化學作用
對蜂打到成140分都輸就知火力冇問題,係防守真係唔掂
特別你擺新人返黎夾正選,同本身條友防守唔係好掂
真係想屌柒Nate老母
冇調整, JC次次俾阿牛推爆, 強行bully都照用佢頂
唔得啦就叫DJ頂

又唔俾時間JJ打, 垃圾時間先出
仲有JC 打post up 連6'1 Brunson都推唔到
又係一場大前鋒個位俾人禁住黎打, 基本上守唔到
後場個兩件又發唔到力, 睇住狂俾人入又冇調整
真係食屎,
之前JJ俾阿牛打都唔會食咁多身位, 今場又得垃圾
Tank應該差唔多, 基本上之後都難打
play-in 可能都難保
all star week 炒教練, 練下新戰術好過

隊波而家真係俾個仆街2世祖搞死,
上季又否決賣JC個方案, 頂死個salary
唔想俾稅走去賣Huerter
係時間炒教練喇 無希望
Nate俾人炒左
終於
炒得遲,叫埋佢個仔一齊走就啱啦
係唔知搵邊個接手,班助教又咁水
ESPN Sources: The Hawks are planning a wide-ranging search, but one candidate expected to be at the top of the list: Former Utah Jazz coach Quin Snyder. Others expected to be considered include Bucks assistant Charles Lee, Golden State assistant Kenny Atkinson.
見reddit係咁j udoka
懷疑佢俾聯盟black list 左,冇人敢請佢
[Woj] The Hawks are starting a search for a new head coach immediately, sources tell ESPN. Among the top characteristics in the search: player development, accountability and getting Hawks offense and defense into league's Top 10.

個要求都幾難 邊有人肯接

Top tier (available)
Ime Udoka
Quin Snyder
---------------------
Kenny Atkinson 大機會唔會跳船
Frank Vogel 潮人冠軍教練
Mark Jackson 太多年冇教
Charles Lee 冇主教練經驗
Dave Joerge 大機會唔會跳船
終於肯炒
Udoka 啦, 有offer 比佢應該即刻鳩衝 不過唔知鷹啲女員公會唔會反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞