[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
upgrade 就一定冇
我唔覺得會想換隻仲貴返黎. 例如towns/Gobear 個啲
應該當半買半送走JC. 搵3方交易換返啲資產/到期約返黎

中鋒個人就想要
鼓佬Drummond 或者 歐銀 Eubanks
Dejounte Murray Faces Possible Suspension For Bumping Official
Dejounte Murray Suspended For Game 5 For Making Contract With Referee
可能係特登🤪
佢上腦多,性格係咁
而家係唔知邊個打2號
後備要Bogi 帶先有穩定火力
最大機會應該係a holiday
個人當然想AJ
而家都係夾射手拉spacing會好啲, 防守有進步
追到3:2係超額完成左
今日對面尾段拖時間, 諗住拖返慢節奏個陣, 結果失誤
成隊3分生性返, 有部分原因黎自spacing好左

Capela第4節關鍵時刻已經被棄用咁濟
要守翼速度跟唔上, 同冇乜進攻能力

今場JC 多機會set feet再射3分, 佢而家行多幾步再pull up就開始唔準
OO拉走人地中鋒出去, 等人地中鋒冇機會好似上幾場協防封佢波

Hunter 今場防守幾ok, 做好3D角色
OO冇上幾場個啲無腦犯規, 跟進同有球3分
Bogi 今場第2 MVP, 射傳守都交到貨
Bey 都係進攻OK, 防守麻麻
JJ 3分太海鮮, 但身材上同其他技能有價值, 應該唔會出AJ
羊守乜撚
守好自己個隻先啦
佢真係協防太多, 但隊友單對單真係單防唔住, 同埋球追平3唔入好傷
offseaons目標要清, 希望冇痛清到

Capela, JC

Hunter今場都算搵到態, 6場出現2場算係咁
DJ就希望留到, 再簽個spacing中鋒夾佢
Eubank算係最理想人選
Hunter唔值呢個價
不過佢依幾場係打得幾好
佢下年進攻都咁就真係唔係好抵,下年先行新約
技能都係咁就可能長遠都係要轉打4號
JC仲有三年約?每年2千5好似好難清到
Capela唔傷既話都算唔錯 應該會有人想要
條友進步勁撚慢
唔想再ff佢會有咩突破 已經變成年經
今年季中都有啲奇怪包裹傳聞,唔使貼野仲有pick 收
希望休季仲有類似offer
我覺得冇架啦,練拍波仲難過JJ練得起穩定3分
Collins averaged 13.2 PPG under Snyder and saw his 3-point percentage improve from 26% to 36%. He is owed $79 million over the next three seasons.希望有幫助
應該係話,每一次進步到咁上下就傷,傷完又打回原型
Mock draft
而家鷹個順位多數係Keyonte George或者JHS
前者潛力夠, 夾雙後衛陣容偏向SG打無球嘅George會合適啲,
佢體能籃底finish會好好多
但而家guard明顯過多, 除非AJ/Bogi 健康到可以守3號

Hawkins, Howard 依類floor spacer 射手,但防守差唔啱用

Dereck Lively 應該最有位置需求, 前題會清咗Capela先
Hometown boy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞