[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
佢到底諗乜 佢地後場番哂去啦喎😂
我唔明佢想點, 一時懶係大膽咁
一時就保守到, 驚俾人屌
https://twitter.com/willis_glen/status/1608294637621354496

Glen講左個重點, 輸緊1分
人地滿隊犯, 咁你都唔set up
個教練到頂啦
上年俾陣容唔差佢打成咁, 上季off seasons應該炒啦
唔明腦細攬佢黎做乜
Tony Ressler 咁都唔炒件垃圾, 佢全家落地獄啦

輸波都算 咁輸真係太反智了
如果可以換嚟炒nate 輸波都冇所謂
最弊係如果咁都唔炒, 吹佢唔漲
唔知Nate係咪有腦細裸照
仲以為有news 炒件垃圾
不過都好,總好過日日係度坐bench

https://twitter.com/hawkspr/status/1608523308240101377?s=46&t=1ME9v6ZqDhyeVRGEHewYOA
炒得未
shams話佢想辭職, 係就快啦
一日雙後場冇合作都係咁死,
Trae唔控球行出黎唔知可以做乜, 好多次都係
OO打到PF依隊防守會好好多

快啲搵個養成教練幫手
Nate McMillan, talking about rebounding with respect to the size of his team: "LeBron is bigger than every guy we had tonight."

More McMillan: "What we're not doing a good job of is getting back in transition."

基本上隊隊你都可以咁講啦, 除左thunder
邊隊中鋒對JC同OO, 都會有size advantage
Trae個位好尷
比波佢控 佢今年狀態又主宰唔到
唔比波佢 佢又打唔到無球

換左murray之後應該要養成定戰術型教練好
Lloyd Pierce 🤣
LP當時佢敢bench Trae係好事, 但冇乜戰術
主要都係pnr , hand off

基本上同Nate一樣
why not both, 但好難搵人接半季job
養成bench深度會重要啲, 打pnr都仲可以
但你啲人要識走位先得, 包括Trae
但佢作為主教練控唔到場, 佢控場仲屎過Nate
上年本身有Will hardy 可以考慮
又唔炒Nate件柒頭, 錯失良機
要教識trae走位都難
Udoka atkinson markjackson都諗得過好似
offball, 走位 依兩樣
搞唔掂佢準備執定包袱都得, 俾多一季佢洗靚返數據算數
依家佢效率仲差過rookie個陣, 特別第4節

除左mark jackson, 其他應該都welcome
但唔知有冇人想接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞