[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
呢幾場鷹既攻勢模式同未轉教練前有無咩唔同?
DJ 打得好差, 平時入開都炒晒咁濟
Trae今晚攻防打得好好, 有返佢應該有水準
eye check就
1. wings多左cut in
2. 多左少少波出黎俾wings持球
3. Trae 少左pull up 中距離 2分
Trae除左個尾段to差啲太柒之外, 冇乜野挑剔
大部分合理範圍
DJ 今日狀態好差, 今場得防守可以用

JC 3分射得入加平均水平防守算好ok, 但合約都係要清
JJ攻守兩邊表現都好搶眼

Hunter 返去練好3分先, 守beal唔易, 今場算幾好

下年如果冇Bogi, 唔知bench火力會點
OO就打到冇晒信心, 太多咁都吹影響埋佢罰球
同埋第2節防守輪轉太差, 睇到心臟病發
成日換Capela去守Beal, 一係俾人食, 一係食foul
AJ griffin 應該凍過水😂
本身係JJ坐bench冇得打,
AJ上個月3分命中得返2成, 防守又唔好
依家JJ打得唔錯, 自然冇佢時間
Hunter又傷.. 希望冇事
第4節佢兩個後場狂俾偷波, 邊線又開唔到
真係好柒, 好彩輸唔去

JC真係第4節唔知出黎做乜
Capela今日啲進攻好差, 啲勾手炒晒
DJ都係狀態麻麻
第4節俾人打緊迫就會好緊張 因為鷹通常都處理唔好
好彩bey算好用
冇擺3 guard陣算好
JC第4節上黎個幾分鐘唔知做乜
係人都知係佢兩個單打, 不如擺個3D
或者有個高又有傳波能力係場上

我寧願出JJ/Bey好過
Bey夠大隻射到3分, 同算勤力
https://twitter.com/willis_glen/status/1634384185623457792
少左過度協防, 明顯
減少左人地
open 3
快攻3分空檔分波
定點投射空檔
JC 成日協防太多, 漏人走甩人
又自動波沉底, 唔記得跟人
DJ都仲係咁差, 第2節個堆佢出手唔入就拉開晒
Trae第3節太多用3分求其射就算
JC出佢唔知做乜, 腳法完全呃唔到人, 射波又冇
今場Trae又打返Nate個陣咁, run唔到就亂黎
Quin 之後就bench佢, 等佢cool左先

AJ完全射唔到
JJ, bey, OO, Capela係表現好
第4節真係咪撚再用JC, 俾佢打4球先入1球
分晒jc d時間比jj同bey好過啦
Collins dj bogi 一齊死火😂
除左Trae其他人完全打唔起, 如果唔計OO同Capela食餅角色
OO都多牛油手, 上半場TO太多+ 射唔入
防守又Hea, 下半場打好左都救唔到
https://twitter.com/bobbymarks42/status/1636443864851464212?s=46&t=9WlAGmW27C0If3pgQaYzVQ

第一年18-19m
未知係有咩條款,如果有健康保障
或者係遞減式合約咁就交易自用都ok
明顯要清JC,下年連埋個新仔過左豪華線12-14m
好似有少少貴。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞