[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
而家迫住要打好細, Vit要打到PF
真心唔介意個spacing出OO打PF好過啦
用Vit打PF又要佢行行企企唔知做乜
同我講嘅差唔多, 教練完全廢嘅
俾多件佢都係咁用

但佢冇提到左解決Trae開季射波問題, 令佢大量持球搵射手感
提高個進攻效率, 未致於JC等人表現太差就死火

另外幾樂觀講得, 冇提到開季狀態最差個陣 , 賽程簡單先未去到負成績
Culver搶板幾勁😂估佢唔到
3分就都係咁,好彩係魔術防守好差
Trae 都係咁太多手感波,第4節又係開自幹mode
今次教練有剎停佢,之後好咗少少
https://twitter.com/MikeConti929/status/1598147404930617349

照MRI 睇下情況,下場又要打雞塊
年經
The Brooklyn Nets have "touched base" with the Atlanta Hawks over a potential trade featuring John Collins, sources told Ian Begley of SNY.

"I'm not sure how far along those talks went, but they have certainly engaged recently," added Begley.

Collins was most recently diagnosed with a sprained ankle and will be out at least for the next two weeks.

入面唔知有幾成真, 加上而家JC又傷左
最大可能係網可能想甩牙Joe份約, 再加多件Day'Ron Sharpe, 或者Cam Thomas黎換
但包哂呢3件都無咩用
即戰力上肯定換唔到同樣價值返黎
但如果逼到教練擺OO/JJ打正選4號, 我覺得算好事
JC有價冇市唔知會持續幾多年, 阻住人上位又塞住個cap

如果牙Joe可以射返4成左右3分, 咁放後備叫可以用到
Sharpe就後備搶板打5號, 如果唔介意spacing,
而家個教練又唔識用卡明司機, 可能又waive左佢接依一包都唔定

唔計傷嘅陣容, 咁睇落唔差
又補到如果Capela缺陣個籃板問題, Sharpe個size好OO太多
Trae / DJ / Hunter / JJ / Capela
Bogi / Joe / AJ / OO / Sharpe
冇trae 打團體波爽好多
有平時Hunter冇嘅切入點, Culver好正
Bogi暫時幾負, 防守走甩晒人
culver 同 JJ
完全可以食到jc d 時間
JJ一傳, 一補籃好正
JJ 單防係唔錯,但成日迷,走甩人,又冇啦啦走去夾人冇溝通
2年生還可以啦, 比起JC第2年
唯一希望3分開發到, 咁可以正式踢走佢
JC 到依家都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞