[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
我地今年都可以話無乜進步過
開局打得太差,又輸板搞到咁
簽左人希望有改善,Trae 冇啦啦病搞到要轉陣
AJ 又冇乜時間出
簽咗Favors 希望籃板好啲
搵Nate 教唔會進步架啦,佢去教nets 個啲又唔夠班
我地可唔可以簽番啲大size既番黎
咁樣輸籃板睇到灰
簽左Favors同Capela 差唔多size,係唔知有幾多貨
關鍵時候唔係再加射手,而係放兩個冇射程可能仲好
即係上季Capela 加OO 個超短期實驗
10 days only
今日仲要無出
正常都睇下打成點先再考慮轉正式約,同要夾波練下先
唔會咁快出到
The Utah Jazz have discussed a deal surrounding John Collins for Malik Beasley and Jarred Vanderbilt, sources tell Jake Fischer of Yahoo Sports.

我即deal 啦
Hawks To Promote Kyle Korver To Assistant GM
交易DJ 係腦細個仔話事,TS唔多同意要俾咁多出黎

TS 個陣已經冇權,而家佢自由身

腦細個仔話嘗試搵有經驗助教幫Nate 手,可能為下季鋪路
代價唔細得黎Nate又唔識用
一線鷹係咪遲早俾腦細玩死
最迷依然係邊個決定仲留Nate

佢個仔唔知咩料又學人插手
DJ 好明顯體系唔啱佢, 上年啲分波冇晒
8成都係硬打手感, 而家到佢低潮期

Bogi 對腳太慢, 防守唔得
同上季批評Huerter一樣, 可能有反彈
擺佢同Trae一齊防守會死得好慘
而家3分又一場有一場冇, 唔知Trade唔Trade佢

Trae 3分上返 32.5%,
今場算打得好, 有少量off ball係雙星合作
自己pull up 3有返以前水準

JC打成場屎波, 除左最尾個下tip in
Hunter 上半場冇波俾佢情況又係好差
下半場有波到就好好多

OO對住對面冇中鋒身型, 籃板好表現

JC漏左樣, 打5號頂人地後備唔得, 對面仲要冇大隻佬
全部鋒線身材拉去打中鋒
而家有多少少護框都係咁

JJ同AJ 防守唔算好, 但交足貨

Favors應該用黎食後備中鋒時間啦
我覺得同Jazz個交易算最好, 如果唔使出pick
補到PF位缺口, 雖然Vanderbilt唔多射得3分, 但籃板同身型, 可以打小球5
Beasley 亞特蘭大人, 後備3分射手, 雖然最近跌晒watt但都仲有3成6

Pacers個交易有(1個?)pick收 ,但又食多件swingman唔知做乜
Swingman 本身我地大把 Bogi, AJ, Martin, Culver, Holiday
Hawks To Waive Jarrett Culver From Two-Way Deal; Sign Donovan Williams

3分都仲係咁,得波波救到
The Hawks have allowed the management team of power forward John Collins to look for favorable possible trade destinations, per Stein. Collins has been on the trading block for a while now. Stein writes that the Jazz, Wizards, Nets and Pacers remain intrigued by Collins to some extent. The 6’9″ big man has been having something of a down season, averaging his fewest field goal attempts (10.3) and points (13.1) since his 2o17/18 rookie year.
可惜都係打唔起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞