[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
HOLIDAY成日咁走步低B
bogi出返,遲d full team 唔洗用佢都得
Trent Forrest 唔係腦震盪都唔會出佢, 有身形又做到佢8成防守
最開心Hawks終於唔揀埋啲6-0嘅guard黎練, 成日有攻冇防, 又拎唔到黎用
穩定打波真係c服好多唔使成日大上大落
AJ 今場第2勁
今場好好睇, 新仔有空間發揮到
又夠刺激
可以放心踢JC走係件好事黎
今年Nate叫暫停幾好
第4節雞塊個Murray入左球之後, 叫左暫停
因為我地之前兩次進攻死火, 之後總算搵到方法入波

之後人地打順左快叫多個暫停
Nate叫暫停幾好
第4節雞塊個Murray入左球之後, 叫左暫停
因為我地之前兩次進攻死火, 之後總算搵到方法入波

之後人地打順左快叫多個暫停
今日好似場邊都唔見trae?聽講鬧交
直情唔係場館, 冇出黎熱身

鬧交冇野證實到, 只係個fan page講
原來係狼隻culver 搞乜變到做g league仔
上季俾熊執左返去, 點知3分都射成咁就棄左
今季到我地簽佢two-ways, 3分你預都係25%左右
如果KK教得掂佢射波就正
https://twitter.com/shamscharania/status/1599528117466529793?s=46&t=k4U-V3XkpfaFImj3QFZmFg

戰術單調又廢,唔識調整
而家又炒唔到,唔知會玩成點
某程度無trae 既hawks係易啲調整。。係既係無左啲好靚既passing但都少左啲失控
冇錯,平時講嘅失控係影響球隊攻防,有部分數據上睇唔到,亦都最傷球隊,如果佢長期轉唔到形或者提升唔到無球效率,咁最好用佢換更好資產

但唔會1年嘅事,會炒教練先再試多2-3年

比較驚喜嘅係,有同冇Trae 傳球失誤率其實都係差唔多,暫時得2場數據,都係12個TO
命中率咁樣好難唔輸
成team一齊死機
只係睇咗少少,Trae 同AJ 打得好差
Bogi 第4節出黎又射成咁
Trae還好,capela好有用
同感😂
3分命中率 12.1% 4/33
Griffin 1/8
Trae 0/4
A Holiday 1/5
Bogi 0/10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞