[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
3分命中6成。。。呢隊係鷹隊黎架?
JJ 都射得起,Trae 又著到3分
自然推得順
oo for 3
領先廿分, JC個段隊2球3分炒晒
唔好再射咁多好冇
射夠3分未係咁射quick 3
今日搶板真係好積極
JC又自殺式3分, 本身計last 10 game個數據有大約3成5
兩隊都鬥炒3分😂 jc murray trae
The Atlanta Hawks are interested in acquiring Matisse Thybulle, sources told Marc Stein of Substack.
Trae 又唔打,又病
JC 打post唔夠力推人地隻後衛 睇落仲細隻過人地
除左板同少量防守之外, 唔知做過乜

Capela完全唔係狀態, 太多牛油手
上半場太多失誤, 追到十分左右就追唔到

Bogi太多推進失誤, 但隻腳跟唔到
JC 打post唔夠力推人地隻後衛 睇落仲細隻過人地
除左板同少量防守之外, 唔知做過乜

Capela完全唔係狀態, 太多牛油手
上半場太多失誤, 追到十分左右就追唔到

Bogi太多推進失誤, 好明顯隻腳跟唔到, 成日失平衡
老實講, 我想執John Wall返黎帶bench, 而家咁
Bogi 唔打得b2b, 因為膝頭唔多掂
冇人組織到
最好用Justin Holiday去換
可唔可以執多隻大size中鋒
其實而家capela一唔在狀態就差好遠
今場OO守人地中鋒好好多, 同size冇關
Capela對Joker今場反而唔算針佢打好多

OO打技巧性會有啲著數
同埋冇空間簽人, 因為都好近豪華線, 最多可以執底薪
底薪個班仲垃圾

除非清走JC回收返舊錢個差額夠大, 而家清唔清到都係問題
清走JC 要食返2-3 players, 個球員名單基本上係爆
所以要清埋空位同時先可以簽人
Utah has also discussed deals involving John Collins, but multiple league sources tell Jones that the Hawks won’t part with him unless they’re confident that the return would significantly boost their playoff chances.

On9少陣
Trae 大個仔啦, 無call 連3球to hea打 迫住要收你
Hunter 又一場水到, 好心冇手感撞入去好過啦
好似永遠都有件做戰犯
而家想食西書+ 2個首輪算鳩數,
睇下有冇計夏天r到KD過黎

類似依個咁, 加埋Justin Holiday落去
太明顯
Hunter 射到0-9都得,已經做空位俾佢射都係咁
Trae 又係咁發老脾之後to ,佢平常心少少都仲有得追下
教練又係廢嘅,佢3次先收佢
前後唔見6分
重建mode 黎😂😂
揸住依堆role player 圍住Trae同DJ 打都係咁唔穩
用佢地加少少, 換多幾個好少少role player其實都係差唔多

不如認真搵多粒星, 組隊好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞