[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
NYK 16/35 45.7%
Randle 6/12
Grines 5/7
新仔同Bogi 傷出唔多場都算,Trae 自己要射好啲
Dejounte Murray Out At Least Two Weeks With Ankle Sprain
兩三場比賽就全部傷哂
Forrest 出左
Hunter 無

Nate應該就快收皮
領先2分個陣Trae冇啦啦射個遠3分唔入, 佢3分啲shoot selection 太差
JJ係3分射唔入大空檔
AJ下半場射唔入
OO 9分鐘3犯, 搶板又唔掂, 係第4節頭段先有多少貢獻
Bogi 被Trap死左個球好傷
真係要搵Kenny Atkinson或者養成好嘅教練, 執返好先得
Nate養唔到人, PNR 全部俾Bogi同Trae
JJ而家得快攻上籃+ 傳球視野
暫時都棄左低效嘅2分遠距離射波

AJ下半場射唔入, 等同又冇空間

其他人包括Trae射3分唔掂, 個空間打得仲窄
而家傷晒啲人, 就突顯到問題出黎,
平時有射下中距離嘅Hunter同JC都唔係度
爭啲死on9野。。。
AJ griffin!!!
完全開心唔落,
Trae打到舊屎咁第4節shot selection定pass都麻麻
AJ下半場射得好差
Bogi頂左成場, 防守搵佢守DDR唔知做乜
同埋搵Trae開波真係on9
好彩轉左JJ同樣有視野先傳到
Trae下沉緊,佢應該要一個壓得住佢既人lead
Griffin就要適應下。。打正選啲對位會難打左
主要係第4節啲壞習慣,run 唔到play就夾硬射3分
或者傳炸彈
佢今日俾人打到咁傷,幾次起身要等陣先起到
好可能聽日唔打

AJ 而家俾佢正選下半場體力唔夠或者身體跟唔上
但可以操返起,所以唔太擔心
要換教練主因係整合唔到球員技能再發揮到最有效
同俾太多自由Trae 係某啲回合唔參與進攻
Bogi Trae DJ 3個同時健康就好應該叫Trae 打多啲無球
平時要佢帶埋後備個時間就話要就住就住
後備完全冇火力, 睇justin holiday係外面射炒晒好難頂
好心你試用Martin啦
球員數據ok 但比賽內容麻麻
JJ打得太小心,2-3球傳多咗搞到TO
OO對位JJJ 只贏到一次,俾人屈size
Hunter 冇打出ace 表現,但上籃好咗啲
AJ 下半場都係唔夠體力

其他人都係加大工作量效率就低好多
防守太差,求其拉5個人上場咁
冇人保護籃框
完全睇到雙方後備既分野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞