[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
what does the 羊 say
Game Game Game
Trae 半場太多手,
DJ 牛油手, 快攻,籃板各甩一球
巫第一節又針住Trae黎打, 第2節就唔見所以有機會反先
點解唔換走trae先守
Trae 射波唔錯, 但第4節處理球太差
同埋最尾守波咪出佢啦

DJ 又狂炒平時入開個啲波, 今日完全唔係狀態
JC完全唔知佢做乜
AJ 俾人打點太多次
點知, 用全守陣仲有OO係度可以用
最後2球出手ok ge
係唔入者
射波俾Trae 今場冇問題
最大失誤係佢領先1分個球to 直接失2分,搞到倒輸1分
之後要追又入唔到分
衝入去比人block
如果係pull up 2/3分 炒左俾人屌得仲甘, 問題係佢兩個打iso太明顯
今日DJ狀態唔好, 肯定就佢出手, 結果被人blk
JC 真係好垃圾, 防守俾JJ屌打, 3分又射唔到
Trae 射半場垃圾, 3節下半終於上火
DJ career high 41
Reddish好似搵到佢既位置 有啲欣慰
佢都係打幾場, 爆一場咁
打sixman算佢最好定位, 叫佢做第一線防守會窮
https://twitter.com/mikeascotto/status/1632061949411221505?s=46&t=9WlAGmW27C0If3pgQaYzVQ
Bogi 如果走或者簽復數年但平少少合約
對控制係豪華稅線下有多少幫助

但長遠都係要清JC
oo 仲係咁易foul
今場好明顯身體接觸吹得好鬆,
加上b2b 後場打得太差

本來俾Hunter 或者Bey打好好地追分, 換返佢兩個出手又倒輸
教練要諗諗加多啲戰術俾wings 方面
佢傷病史仲有人比高過呢個人工?
佢想冠出走都唔奇
例如收平啲, 去佢同鄉做主力個隊
Trae 咬分中段自己打走兩次攻勢
如果個段做穩健啲選擇唔會咁

Hunter 尾段啲大空位3分把握唔到,
拍波入去俾人偷到唔敢入去
入去死位又交唔返出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞