[NBA] 亞特蘭大一線鷹 2022-2023 討論區

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
我以為係升左職😂TS感覺做得唔差
Zach Lavine 真係勁輕鬆
又係JC甩手
終於輸番次絕殺
最尾AJ射到 HOT就坐佢教練係咪白痴
今年合理期望有季後賽打就算
炒得未
見到JC 守波係clutch time 就知奶野
我不如set 個timers 好過,
夠鐘就上返正選當收局就算數
反正你都係俾自由佢打
洗鬼要個教練咩
岩呀 隊波真係無乜改善過
教練上次用bogi守DDR差啲倒輸都未知錯, 今次又用bogi守
結果漏板俾人執左
唔知佢係咪一 clutch time就變智障
Rival executives believe Trae Young could be the next superstar to request a trade if the Atlanta Hawks don't show progress in the playoffs.

Young can become a free agent in 2026.
依家睇返 最錯係咪冇pick doncic
真 doncic當時已經有歐洲最強認證
有少少養唔熟既感覺 唔係第一次嘈
戰術已經就哂佢 就到john collins不滿
又要cover 佢弱點 又要俾佢咁大自由度
不如快啲trade
係,佢係交易做得唔錯
搵到Capela Gallo Bogi DJ返黎
抽獎運差到咁,向上換到Hunter 返黎
有嘈(火花)係正常,唔係叫trade me隊隊都成日有
都係等換教練先,如果聽日輸俾活塞就有機
而家高層變動可能對Trae支持冇過往咁大,
因為好信佢嘅TS又冇左實權

當年搵勇士球探過黎, 俾媒體吹做建立類似勇士後場嘅組合又拆左
因為腦細唔想俾稅嘅源故

但點都實驗多1-2年先, 教練希望盡快炒
Hunter 2分鐘食兩犯, 第2節又傷
防守好大問題
Trae下半場打得幾受控,得1個TO, 射波返返黎
JC進攻依然唔算好, 但搶到12板+3封波
DJ穩定攻守
Bogi第4節回勇, 射返起
AJ 進攻上出手唔多, 但幫手分波製造機會
OO搶板好勤力, 而且有少量short rolling

Capela 傷出返冇耐, Hunter半傷咁打, 表現麻麻

Nate唔記得左領先咁多分, 2分鐘先換人
今場好似終於算full team
係第三節帶出左 一二節都麻麻
算係full team正常咁輸出火力
第二節防守有少少馬虎,
第一節對面鳩射都入冇計, 加上Hunter迫住坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞