[電鑽撚]討論電鑽知識、電鑽LIST、鑽窿收螺絲問題集中帖[2]

996 回覆
10 Like 2 Dislike
香港舊個輩裝修佬剩係識用bosch,識用紅M已經好叻

而Hilit只會出現係地盤好小街客因為貴, 好似都係近十幾年其他工具開始貴所以覺得Hilti價錢合理
仆街 我買左紅m條腰帶 長到仆街
今日搵唔返個POST
https://www.ronintactics.com/store/p80/Task_Force_%28TF%29_Belt.html
用緊呢款老番(打Wargame買落既)
由內外腰帶組成 買一條=兩條
內外腰帶又有魔術貼定位
外面果條有molle織帶可以勾登山扣果啲野/定住啲腰包係邊格唔會走位
最適合周身刀既你
屌 咁撚抵 任買的?
都十年前 果時先岩岩興起鋰電工具
果時淘寶有成批二手充電工具賣 都唔知係收到啲洋垃圾拎黎賣定老鼠貨
係果時拎過支波鼠叉電震鑽對Hilti把TE6-36真係覺得屌咪又係一把得個重字既垃圾 點知一試又幾好用 跟住就開始轉用叉電野如非必要都冇再拖線周圍行
https://www.milwaukeetool.com.hk/m18-fuel-grinder-kit-terms-and-conditions

1.4 此優惠期間,您的訂單數量沒有限制。但是,每個組合套件每張發票最多可以購買一件。
仲諗住開套紅M 18 家陣又要諗諗
「訂單」數量無限制
「每張發票」最多購買一件
就咁睇似乎分單買可以

BTW數量有限售完即止,相信啲用緊咪郁奇既老細都當買錢送磨機咁掃唔少
應該好快玩完
摩打手推post
其實呢家啲充電式電批 電砲都咁好力
點解仲未見過充電式搞牙機
我諗佢出得優惠就係想人爆買清下倉

要分單係因為買夠某個金額有回贈,之前面書有推廣告但唔知完未
Dewalt有出但唔知香港有無賣 用60v電
巴打想問下記唔記得叫咩名/咩形號
搵到了DCE700X2K 二千蚊 鎂

紅米都有1500美,香港可能要訂先有貨,講真而家香港幼鐵喉得消防水同煤氣石油氣先會用客路太小
死人電燈佬都做鐵燈喉嘅
不過咁鳩貴都係用牙板算
我見煤氣佬有好細部既牙板機,燈喉比盡咪25夠做
插電? 插電黎攪喉又會懶用
更係220v啦 咪就係正常牙板機縮水版,插電都唔平但無用鋰電咁貴

一係睇下淘寶有無平野
想問下Dt172 18V 5.0A同6.0A爭幾遠? 諗緊買咩電
買兩粒細邊充邊用好d
一樣5s2p只會建議有大買大 重量幾乎一樣容量大啲一定爽啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞