UK 租樓買樓攻略 (2)

1001 回覆
69 Like 4 Dislike
太多客要打電話去先會理你
Thanks!
你都係打電話去約?
Yes,有間公司唔受打電話只受email contact 你可以留意下
唔該晒我等佢地開工試試先
我主要睇media city 個邊
好似好小盤咁
個頭搶到癲,我建議你開發新目標地區
我都係睇治安行先 所以揀media city
同埋近市中心 crime map又係綠色得呢邊揀
你有無邊個postcode 推介
除左北之外都ok,可以留意下南面
Thanks
死火,我10月中會去曼城,想租2房apartment,都係想media city or 市中心付近,係咪依嫁好email 周圍問?upfront 1年你都無人理? 咁我咪死得,,,,
我靜係知有寵物既搵build to rent 易d 搵到

https://lih.kg/iGELjT

我估有其他巴打有租過會知多d
首post 相關網站第4條link

https://lih.kg/3043052
係咪要課金先準?
我睇bolton, 佢成區都under 30%好似唔合理?
十月中開哂學,要搶都搶哂
因為所有曼城同周邊, 佢地個system 係有問題, 佢地d data 只係去到2018年左右係準確

https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/gmp-police-computer-iops-crime-17621926

你睇曼城周邊地方, 你要set 個time range 去2018年或之前先會見到
原來係咁, 好似streetcheck 睇得仔細d
一樣, streetcheck 個d 都係2019年後半就無data
曼既話睇返19年都有參考價值? 其他地方係咪無問題
無問題架睇18 或19年既data. 等同香港你話2022年既深水埗, 同2018年既深水埗分別大唔大?

其他地方d data 係up to date. 係得曼城d data 無曬.
唔該晒巴打
巴打睇緊邊區
10月尾help to buy deadline 近排個個weekend 都出去睇樓
有冇巴打講下east london 附近有冇伏
最近推出個個ground rent act 係咪話30/6 之後賣既樓不能收地租唔知有無睇錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞