[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答

1001 回覆
76 Like 18 Dislike
有冇人知道浸會個en同有中大資助個en係咪可以一齊報
有冇人明天去interview
有冇人明天去interview
in完法國個啲,有冇人有second in?

Second in 即係筆試同group完咗之後既individual?

應該係

Second in 即係筆試同group完咗之後既individual?

應該係,佢分開第二日second in

同組有兩個有individual 冇second in係咪代表冇機會啦

同組有兩個有individual 冇second in係咪代表冇機會啦

In完first round之後係門口等咗一陣就叫咗人上去second in
點解仲收到HA EN interview
我想問下有無人報浸會係用網上報名 寄左張支票比佢而又收到email話收到?
In Ou or ha洗唔洗着suit

no

no

女仔係咪要着裙 着黑色褲好啦好冇

no

好彩 我in明愛同東華都見好似好多人着
我都無着

no

我都無着

me2

no

我都無着

明愛D女
記住 讀完唔一定請 HA 冇反料子要求
都唔會有機會入到 識今年派唔到HA 讀完5年
記住 讀完唔一定請 HA 冇反料子要求
都唔會有機會入到 識今年派唔到HA 讀完5年

醫管局同ou 撞左時間interview 點搞

Ou degree or HD EN?

Ou degree vs hd rn

我Ou 1400 ha 1700
唔知in唔in到ha

Iou拎offer好鬼慢 不過上次見同場有個人趕住返工叫人幫佢拎信 到時你可以問下 in完即走
我想問下有無人報浸會係用網上報名 寄左張支票比佢而又收到email話收到?

我寄左差唔多成個禮拜都收唔到確認email
點解仲收到HA EN interview

確認信都無

今日收到確認信

我都係 打佢個電話係叫我voice meg

我都係 打佢個電話係叫我voice msg
HA RN
Application number ?

有人 15xx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞