[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答

1001 回覆
76 Like 18 Dislike
無理科係咪EN都無得報

你咪唔好報
試都唔肯試
明愛rn定養和好?
明愛rn定養和好?

兩樣都試下,睇下邊間收
今日表已交 好緊張

我都交左form

掙扎完都係放左QE第一
無理科係咪EN都無得報

文科人,做緊EN。
試下啦,interview都好緊要
已有大學degree, 想比最少學費讀到RN 課程應該讀邊種?
無理科係咪EN都無得報

文科人,做緊EN。
試下啦,interview都好緊要

但想報rn一定要公開試有理科
真心一問 唔好屌我成績差
我覺得我dse可能得331311 (chem同econ)
我想問有無人讀過東華青年護理個個2年course再上返hd 攞到en牌?或者ou毅進上得返hd?
已有大學degree, 想比最少學費讀到RN 課程應該讀邊種?

HA hd

HA hd

直接讀Master啦

HA hd

直接讀Master啦

同問 但係master學費都幾貴
我而家final year,想之後讀返個RN
另外想問其實master難唔難入?
有冇讀QE嘅巴絲可以同我講出nt5/6notes條友係咪變態
15個diagnosis
最低要求係咩
有冇人工
要讀幾耐
讀完人工幾錢至幾錢

Google下啦好冇
真心一問 唔好屌我成績差
我覺得我dse可能得331311 (chem同econ)
我想問有無人讀過東華青年護理個個2年course再上返hd 攞到en牌?或者ou毅進上得返hd?

冇數學2唔使諗護士
有冇讀QE嘅巴絲可以同我講出nt5/6notes條友係咪變態
15個diagnosis

有貼士既
有無成功由hkcc science轉到去nursing架......
幾時會收到email叫去interview?
利申:表已交

係咪ha rn? 應該大概20號會派
我想問下八月先十八歲可唔可以報架?

係咪ha rn? 應該大概20號會派

20號,好緊張添
有無成功由hkcc science轉到去nursing架......

報Master 正解
我想問下八月先十八歲可唔可以報架?

聽講攞牌個陣夠21歲就得
[quote]有無成功由hkcc science轉到去nursing架......

報Master 正解
[/quoteHKCC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞