[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答

1001 回覆
76 Like 18 Dislike
公立醫院護士狗也不屌
要做一定係私立
If you do not receive invitation letter for interview (via email) by 4 August 2017, you should consider your application unsuccessful.

姐係4號前我都收唔到email就即係我皮已收?

係 不過你都至少有ha in

唔係話未肯定有無得in咩

個email話收到你申請?

依個email 只係通知你收到份申請
公立醫院護士狗也不屌
要做一定係私立

咁老實講
讀就梗係讀HA啦
起碼出ward多野學啲
即使讀完唔做要回水
最多咪比返5皮野
你去IVE買個HD呢個價都唔得啦

EN Course先要回水咋
HD RN讀完拎到牌先私家都未遲
Interview 洗唔洗著裇衫

私院interview

著左冇死 私院重形象
有無人收到ha hd email
岩岩收到

EN定RN?

Email通知既一定係rn

Acknowlegement呀
你地會唔會報埋hku space / Tungwah?

利申冇報
If you do not receive invitation letter for interview (via email) by 4 August 2017, you should consider your application unsuccessful.

我岩岩都收到email,你application no. 係幾多

我no.後你好多
77x

你好遲先交form?

下星期前收唔到都收皮
下星期開始in

下星期前收唔到都收皮
下星期開始in

你地係講緊邊間?
呢下大鑊啦 份Ha en唧申請表用晒塗改帶 又冇簽翻名 係咪人生議員
收到養和面試,但我個日要實習,唔請得假,打算同養和講調時間

可以講你dse幾分嗎

收到養和面試,但我個日要實習,唔請得假,打算同養和講調時間

巴打幾時報
我都報左但冇回音

上個星期二
呢到有冇巴打
ha rn acknowledged緊張

好似全英文, 少量中文, 有冇人打算出黎練

睇多d新聞,諗下作為護士呢個角色可以點去改變或者改善現況,做好護理咁,比人睇到你有用腦諗就得啦

睇多d新聞,諗下作為護士呢個角色可以點去改變或者改善現況,做好護理咁,比人睇到你有用腦諗就得啦

我係巴 我諗我要做到100%先得 讀完U個degree幫助唔到工作, 上年in過en入唔到, 今年打算盡奶力

我係巴 我諗我要做到100%先得 讀完U個degree幫助唔到工作, 上年in過en入唔到, 今年打算盡奶力

諗下自己有乜特質適合做Nurse
有義工經驗都可以講 話communications skill
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞