[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答

1001 回覆
76 Like 18 Dislike

有無人in左東華sssdp degree呀

我無收到interview,今年可以收皮

我唔明囉
巴打你咩成積

低你兩分,下年再嚟過

東華今年點解收咁高

可能你夠分唔使in直入
聽朋友講會有呢個情況
但我唔確定

我唔明囉
巴打你咩成積

低你兩分,下年再嚟過

東華今年點解收咁高

可能你夠分唔使in直入
聽朋友講會有呢個情況
但我唔確定

巴打你咩成積呀

19分 算唔算高 都未有得in

我唔明囉
巴打你咩成積

低你兩分,下年再嚟過

東華今年點解收咁高

可能你夠分唔使in直入
聽朋友講會有呢個情況
但我唔確定

巴打你咩成積呀

我上年19分,冇in過直入
唔使咁緊張嘅
如果到而家都收唔到ou hd en係咪放棄得?

同問

巴打你幾時報?我差唔多29/6網上交 form
會唔會我id card 無加副本所以ban左我

push push

我唔明囉
巴打你咩成積

低你兩分,下年再嚟過

東華今年點解收咁高

可能你夠分唔使in直入
聽朋友講會有呢個情況
但我唔確定

巴打你咩成積呀

我上年19分,冇in過直入
唔使咁緊張嘅

巴打你咩成積
原來唔一定in?

醫管局同ou 撞左時間interview 點搞

Ou degree or HD EN?

Ou degree vs hd rn
想問下大家寄左信去養和之後幾耐會收到interview通知

仲洗諗 緊係OU
有Degree唔讀去讀HD

如果OU唔in有冇機會收?真心問
HA睇interview 睇得幾重下,當然2個表現差唔多就會比成績啦,如果你揀QE又冇信心嘅我可能會放棄HA;
同埋諗下
1. 3年定5年
2. HD定degree
3. 超chur定chur
4. 冇u life定有u life
5. 屋企等唔等錢洗
6. 唔去in有冇機會收

仲洗諗 緊係OU
有Degree唔讀去讀HD

總有人諗住做一世RN唔升
想/要早d做嘢搵錢
咁冇degree又冇咩大不了
點解你地咁想做護士

我Ou 1400 ha 1700
唔知in唔in到ha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞