[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答

1001 回覆
76 Like 18 Dislike

係咪郵寄淨係寄一封比明愛就得
唔洗寄三份?

唔係有得揀次序?
點解ha讀3年做rn
ou讀5年

一個係HD
一個係 bachelor

但大家出到嚟好似一樣人工

係一樣人工呀 但如果你想讀埋master ha hd就首先要再讀兩年既課程拎degree. 先可以再讀master
如果唔想讀上去既 ha hd已經夠做

有咩分別嫁
讀左有咩好處?

想升職就讀上扎
點解ha讀3年做rn
ou讀5年

一個係HD
一個係 bachelor

但大家出到嚟好似一樣人工

係一樣人工呀 但如果你想讀埋master ha hd就首先要再讀兩年既課程拎degree. 先可以再讀master
如果唔想讀上去既 ha hd已經夠做

有咩分別嫁
讀左有咩好處?

想升職就讀上去
Lm

係咪郵寄淨係寄一封比明愛就得
唔洗寄三份?

唔係有得揀次序?

比一封就得
我係degree holder諗住轉護校
有護士長同醫院社工推薦信 機會會唔會大d
利申:有做開醫院義工

有信唔包生仔
但護士長信都可以試試
我係degree holder諗住轉護校
有護士長同醫院社工推薦信 機會會唔會大d
利申:有做開醫院義工

點解唔讀 master pre registration nursing ?

咪又係deadline fighter
第一個學期可以玩下先

Sem2真係仆哂街

啲project會唔會堆埋一齊比,然後又一齊交?
skill test多唔多練習既機會?

點解睇佢個網話得en 冇rn? 如果而家報黎唔黎得切?

高級文憑課程即係rn

高級文憑課程即係rn

十四號五點前俾到表佢就得
讀過一年U,但quit左,喺申請表學歷果一欄需唔需要寫返讀過一年Year1?
今年10月23去考會唔會太遲
有ou interview
諗住讀HD
會報埋HA
但英文得3
仁安interview係中文定英文對答架 好緊張
Best 5 17 有冇機會
Best 5 17 有冇機會

同埋收唔收combine cert

利申 retaker

你都係14號?

我都有報仁安

我都有報仁安

仁安係en?

你都係14號?

係呀 好緊張

我都有報仁安

仁安係en?

係呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞