[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答

1001 回覆
76 Like 18 Dislike
有無in左仁安嘅巴絲講下interview

巴打幾時報架 咁快通知既 我前兩日網上報 冇通知

我星期五交左表呀
三點幾有email
你係咪星期六報呀??

巴打幾時報架 咁快通知既 我前兩日網上報 冇通知

我星期五交左表呀
三點幾有email
你係咪星期六報呀??

原來我12號報 咩消息都冇 因為我中英都2左?...

我上年都無interview
叫我報佢另外個個搵笨course
收到養和面試,但我個日要實習,唔請得假,打算同養和講調時間

巴打幾時報
我都報左但冇回音

你幾時報架

7月12日
唉好灰
今日in浸會都feel到自己衰左
萬一連HA同養和都唔收真係跳樓都唔掂

想問下幾時報左浸會

巴打幾時報
我都報左但冇回音

你幾時報架

7月12日
唉好灰
今日in浸會都feel到自己衰左
萬一連HA同養和都唔收真係跳樓都唔掂

想問下幾時報左浸會

好似同一日來

我網上報 寄左張支票比佢但未收到email話收到錢
If you do not receive invitation letter for interview (via email) by 4 August 2017, you should consider your application unsuccessful.

姐係4號前我都收唔到email就即係我皮已收?

我岩岩都收到email,你application no. 係幾多

可以講你dse幾分嗎

我上年連面試都收唔到
有無人收到ha hd email
岩岩收到

EN定RN?

Email通知既一定係rn
有無人收到ha hd email
岩岩收到

EN定RN?

Email通知既一定係rn

en無通知
我唔知佢收到未

En收到你既資料會寄返比你
我想問護校係唔係可以接受combine cert架?
我今年中文同數學炒咗 打算retake返 下年再報 會唔會扣分個類架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞