[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答

1001 回覆
76 Like 18 Dislike
知唔知cu bu en 幾時有offer

中大同浸信會搞嗰個?

Sor 講錯
係呀

屌 連in都冇得in

你幾時報

14號朝早

巴定絲

屌 連in都冇得in

你幾時報

14號朝早

巴定絲

屌 連in都冇得in

你幾時報

14號朝早

巴定絲

我都係巴
cu資助男女比例好過養和多多聲

屌 連in都冇得in

你幾時報

14號朝早

巴定絲

我都係巴

你係咪好高分?

屌 連in都冇得in

你幾時報

14號朝早

巴定絲

我都係巴

你係咪好高分?

best 5 17 唔係今年dse

你幾時報

14號朝早

巴定絲

我都係巴

你係咪好高分?

英文有3? 我best 5 19連in都唔比我in下

14號朝早

巴定絲

我都係巴

你係咪好高分?

究竟佢in人係咩準則 你咁高分想in個en都冇

巴定絲

我都係巴

你係咪好高分?

可能係衰英文冇3

14號朝早

巴定絲

我都係巴

你係咪好高分?

有3呀 數學5
我HA RN application no. 一千四百幾 13號至寄都有interview
但我個friend早過我寄 仲要gpa高我成級到依家都未收到 係咪代表無望
我HA RN application no. 一千四百幾 13號至寄都有interview
但我個friend早過我寄 仲要gpa高我成級到依家都未收到 係咪代表無望

抽人in

14號朝早

巴定絲

我都係巴

你係咪好高分?

14號朝早

巴定絲

我都係巴

你係咪好高分?

而且仲有成個月 慢慢等啦 到8月尾都未叫in先落選啫 加油

有無同一個timeslot既

雛菊兄 乜咁啱呀

相認

唔洗啦

有無同一個timeslot既

雛菊兄 乜咁啱呀

相認

同一個時間?
而家去in明愛degree
好緊張
個個都想讀護士 到底我呢d連會考都未考過既點先入到去讀

From nursing council
Basic requirements
好緊張

我去錯隔離 然後自己in
有無人見到自己有Ou interview 但未有時間
好緊張

我去錯隔離 然後自己in

明愛多唔多人in??
有無人見到自己有Ou interview 但未有時間

幫人問 你入個個網顯示d咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞