[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答

1001 回覆
76 Like 18 Dislike
有冇人報左OU HD
有無人in左養和?想知幾時會收到通知有offer/ second in
有冇人報左OU HD

報左 但唔知幾時先有interview
有冇人報左OU HD

你幾多號報?
有冇人報左OU HD

你幾多號報?

14號夜晚 仲係處理申請中
有無人報左HA既EN?
有無人報左HA既EN?

報埋
你地多數係dse報nursing school?
有無人報左HA既EN?

但未有回音

有收到確認信
12號寄form
到依家連receive application email都冇
有冇人都係咁
上年in過一次唔收

我都未有
佢地話冇咁快
星期五寄左張支票比浸會 到依家都未有email話收到
有無人報左HA既EN?

但未有回音

有收到確認信

你幾時寄 點解我未有

我都未有 我朋友收到interview通知 聽日in

Ha ?
有冇人去左仁安嘅interview?
有無人報左HA既EN?

但未有回音

有收到確認信

你幾時寄 點解我未有

我都未有 我朋友收到interview通知 聽日in

Ha ?

我應該係佢開始報名頭兩日就寄左 過左三四日就收到信
星期五寄左張支票比浸會 到依家都未有email話收到

星期六日郵局唔開

去左

去左

求interview內容 聽日去in了

去左

可唔可以講下interview 講左咩? 同形式係點

去左

可唔可以講下interview 講左咩? 同形式係點

一個醫生一個護士in我
一開始用英文問 講講下突然轉中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞